GAPA
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Włoskie kluski bezglutenowe Rummo to idealny produkt dla osób nie tolerujących glutenu lub poszukujących nowych smaków. Produkt jest certyfikowany przez AIC (Włoskie Stowarzyszenie Celiakii), co potwierdza jego bezpieczeństwo i jakość. Produkowany jest na bazie brązowego ryżu oraz żółtej i białej kukurydzy. Podczas suszenia poddawany jest obróbce parowej, dzięki której po ugotowaniu ma zbliżoną konsystencję, sprężystość i smak do klasycznego makaronu. To najlepsza alternatywa dla tradycyjnych makaronów.
Charakteryzują się delikatnym smakiem i krótkim czasem gotowania. Mogą stanowić podstawę wielu dań dla osób na diecie bezglutenowej lub poszukujących nowych smaków. Idealnie komponują się z sosem pomidorowym lub z masłem i rozmarynem.
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Kimchi delikatne BIO
Najniższa cena: 19,25 zł
Kimchi pikantne BIO
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Kurczak roślinny gyros
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Kimchi pikantne
Chilli sin carne z ryżem
Kimchi (lekko ostre)
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Gnocchi ziemniaczane
Najniższa cena: 7,75 zł
16% taniej
Makaron fusilli (świderki)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron spaghetti grossi
Makaron linguine
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (w temperaturze do 25°C). Opakowanie chronić przed rozszczelnieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów