EKO WITAL
Fasola szparagowa BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych roślin strączkowych w Azji.
Ma niewielkie, bordowe bardziej okrągłe niż podłużne nasionka oraz bardzo delikatny, słodkawy, lekko orzechowy smak.
Zawiera dużo żelaza i białka. Uprawiana jest również dla kiełków, które zawierają dużo kwasu foliowego.
W Japonii, bywa nawet używana w cukiernictwie. W Polsce, można ją kupić i wykorzystywać do potraw na bazie ryżu.
Posiada wysoką wartość odżywczą. W połączeniu z rodzynkami można uzyskać znakomicie zharmonizowany deser.
Podobnie jak inne fasole, korzystnie wpływa na funkcjonowanie metabolizmu u cukrzyków.
Obniża również poziom cholesterolu. Fasolkę adzuki polecamy do zup, sufletów i potraw jednogarnkowych.
Produkt objęty certyfikatem ekologicznym PL-EKO-07-07904(11).
Fasola szparagowa BIO
Kiełki fasoli mung
Jaja przepiórcze - 18 szt.
Najniższa cena: 10,99 zł
Ryż jaśminowy biały BIO bezglutenowy
Najniższa cena: 12,25 zł
Kasza gryczana palona BIO
Najniższa cena: 9,79 zł
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 14,79 zł
Syrop klonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Ryż basmati pełnoziarnisty BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Mąka jaglana BIO
Ryż basmati biały bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 22,49 zł
Ser Tylżycki (plastry) BIO
Najniższa cena: 12,99 zł
Płatki migdałowe (migdały cięte) BIO
Najniższa cena: 13,49 zł
Syrop z agawy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Ryż czerwony pełnoziarnisty BIO
Najniższa cena: 12,49 zł
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Skrobia kukurydziana BIO
Najniższa cena: 9,49 zł
Ryż brązowy długoziarnisty bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO
Najniższa cena: 14,79 zł