Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka czarna według tradycyjnej chińskiej medycyny ułatwia utrzymanie właściwej wagi ciała i stanowi cenny element diety w profilaktyce chorób kobiecych.
Czarna fasola jest zdrowym, pełnym białka warzywem, wpływa korzystnie na proces myślenia.
Danie z czarnej fasoli jest bardzo pożywne i sycące, dlatego warto je spróbować.
Jedzona jest głównie w postaci gotowanej z aromatycznymi ziołami lub zmielona po ugotowaniu w postaci pasty.
Bardzo często łączy się ją z różnymi rodzajami mięs i warzywami.
Z pasty fasolowej, połączonej z cebulą, śmietaną i podsmażoną słoniną powstaje tradycyjna, znakomita, meksykańska zupa z czarnej fasoli.
Produkt objęty certyfikatem ekologicznym PL-EKO-07-07904(11).
ekologiczna fasolka czarna
100 %.