POLSKIE MŁYNY
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podczas zakupów i planowania wypieków zarówno słodkich jak i słonych warto zwrócić szczególną uwagę na to, jaką wybieramy mąkę, aby mieć pewność, że nasze danie będzie zawsze wyśmienite i wyjdzie zgodnie z planem. Mąka poznańska produkowana jest z pszenicy. Typ tej mąki charakteryzuje się kleistością i jasnym kolorem. Przeznaczona jest przede wszystkim do ciast kluskowych, pierogowych, na pizzę oraz do robienia zasmażek i zagęszczania sosów. Mąka puszysta Lubella to gwarancja najwyższej jakości, tradycyjnie produkowana oraz idealna nie tylko do wypieków. Lubella proponuje nam funkcjonalne opakowanie, które ma chronić przed rozsypaniem się mąki w kuchni. Zapewnia także jej świeżość na dłuższy czas.
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Mąka kraftowa pszenna (typ 500)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pszenna (typ 650)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron nitki cięte (filini)
Płatki śniadaniowe czekoladowe Muszelki Choco
Płatki śniadaniowe miodowe Kółka
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 3,99 zł
Płatki śniadaniowe czekoladowe Kulki Choco
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron świdry (fusili)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
Lubella
Marka | Lubella |
Mąka poznańska idealna na: pierogi, pizzę i sosy
Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella Od ponad 135 lat starannie selekcjonujemy najlepsze gatunki zbóż, dając Ci pewność efektu Twoich potraw.
więcej przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Nasz przepis Pierogi ruskie Składniki: Ciasto: - 2 szklanki mąki poznańskiej Lubella - ½ szklanki letniej wody - 1 jajko Farsz: - 500 g ugotowanych ziemniaków - 250 g białego sera - 1 cebula - 2 łyżki masła - sól, pieprz Wykonanie: Ciasto: Z podanych składników zagniatamy ciasto o jednolitej, gładkiej konsystencji. Farsz: Ugotowane i ostudzone ziemniaki mielimy wraz z białym serem. Dodajemy usmażoną na maśle cebulkę i całość mieszamy. Na końcu doprawiamy sola i pieprzem. Ciasto wałkujemy, wykrawamy kółka, nakładamy na każde z nich farsz i zlepiamy pierogi. Gotujemy w osolonej wodzie do wypłynięcia. Pierożki wyśmienicie smakują podane z usmażoną cebulką. Smacznego! Dobra rada Ciasto na pierogi będzie delikatniejsze, jeśli dodasz do niego trochę oleju i łyżkę ugotowanych ziemniaków.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów