PROFI
Pasztet Wielkopolski z drobiem i pomidorami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Niezwykle aksamitny i delikatny w smaku pasztet, doskonale sprawdzi się jako składnik kanapek, czy bułek, zwłaszcza tych przygotowywanych na śniadanie, czy kolację.
Kompozycja mięsa drobiowego i pieczarek została wzbogacona naturalnymi warzywami i przyprawami. Dzięki temu smak pasztetu jest tak wyjątkowy. Bez względu na to, czy wyjmiesz go z lodówki chwilę przed wykorzystaniem, czy znacznie wcześniej, zawsze idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.
Pasztet świetnie smakuje w towarzystwie warzyw, zarówno świeżych, jak i konserwowych, wędlin a także serów.
pełen smaku
bez konserwantów
*Profi za NielsenIQ, Panel Handlu Detalicznego, Cała Polska (Food), Sprzedaż i udziały w sprzedaży wolumenowej w sztukach, w okresie Tydzień 14 2023 - Tydzień 13 2024, w kategorii: Pasztety
woda
mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 16 %
tłuszcz wieprzowy
wątroba z kurcząt 12 %
pieczarki 10 %
wątroba wieprzowa 5 %
kasza manna z pszenicy
jaja
białko sojowe
sól
skrobia modyfikowana
cebula
papryka
przyprawy
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 131
Kubek | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Type | Cup/Tub/Bowl |
Waga brutto 136
g
Pasztet Wielkopolski z drobiem i pomidorami
Pasztet Wielkopolski z drobiem firmowy
Pasztet Wielkopolski z drobiem i pieczarkami
Pasztet Wielkopolski z drobiem i papryką
Pasztet Wielkopolski z drobiem i czosnkiem
Pasztet Wielkopolski z drobiem i pomidorami
Pasztet Wielkopolski z drobiem firmowy
Pasztet Wielkopolski z drobiem i pomidorami
Pasztet Wielkopolski z drobiem firmowy
Pasztet Wielkopolski z indykiem
Pasztet Wielkopolski z drobiem i papryką
Pasztet Wielkopolski z drobiem i czosnkiem
Pasztet Wielkopolski z drobiem i pomidorami
Pasztet Wielkopolski z drobiem firmowy
Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
48
ul. Kolejowa 3, 63-520 Grabów n. Prosną, Polska
Profi S.A., ul. Kolejowa 3, 63-520 Grabów n. Prosną, Polska
Profi
Marka | Profi |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Pasztet z pieczarkami to klasyczna i popularna propozycja, która łączy tradycję pasztetu z delikatnym, lekko grzybowym smakiem pieczarek. Nasz pasztet z pieczarkami jest starannie przygotowany z wysokiej jakości składników, aby zapewnić naszym klientom niezapomniane doznania smakowe. Pieczarki są jednym z najpopularniejszych grzybów i mają subtelny, ale charakterystyczny smak. Ich delikatność doskonale komponuje się z pasztetem, nadając mu wyjątkowy charakter i wyróżniając go spośród innych smaków. Dodanie pieczarek do pasztetu nadaje mu wykwintny, lekko grzybowy smak, który jest zarówno subtelny, jak i aromatyczny. Pasztet z pieczarkami jest doskonałym wyborem dla osób, które cenią sobie delikatne i zrównoważone smaki oraz lubią klasyczne połączenia smakowe. Pasztet z pieczarkami może być podawany na ciepło lub na zimno, jako dodatek do kanapek, pieczywa lub jako samodzielne danie. Jego delikatny smak i aromat pieczarek sprawiają, że jest idealnym wyborem na różne okazje, od codziennych posiłków po specjalne uroczystości. W naszej firmie stawiamy na najwyższą jakość i świeżość składników. Nasz pasztet z pieczarkami jest starannie przygotowywany z dbałością o zachowanie naturalnego smaku i aromatu pieczarek, aby zapewnić naszym klientom wyjątkowe doznania smakowe. Zapraszamy do spróbowania naszego pasztetu z pieczarkami i doświadczenia delikatnego i aromatycznego smaku, który z pewnością przypadnie do gustu miłośnikom pasztetów oraz osobom poszukującym klasycznych i wyrafinowanych smaków.
Jesteśmy na polskim rynku już 30 lat. Od samego początku stawiamy sobie jeden cel - dostarczać konsumentom wyroby jak najlepszej jakości. I właśnie wyjątkowy smak i wysoka jakość sprawiły, że jesteśmy liderem w Polsce. Trzymamy rękę na pulsie zmian trendów konsumenckich, dlatego stosujemy w naszych recepturach proste składniki, wprowadzamy często nowości, ale także nadal czerpiemy inspiracje ze smaków znanych i lubianych w polskich domach. Bo lubimy smakować tradycję w nowoczesnym wydaniu.