SOKOŁÓW
Frytura wołowa z dodatkiem rozmarynu (tłuszcz wołowy do głębokiego smażenia)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Na południu Francji tłuszcz gęsi i kaczy są tak samo ważne jak masło w Normandii czy oliwa w Prowansji.
Tłuszcze te zawierają najwięcej nienasyconych kwasów tłuszczowych ze wszystkich tłuszczów zwierzęcych. Dodane do zup albo do pieczonych czy smażonych ziemniaków zapewnią im bezkonkurencyjny smak i aromat.
Usmażenie na tłuszczu gęsim zwykłej jajecznicy lub kurzych wątróbek nobilituje automatycznie te proste potrawy i uszlachetnia ich smak.
Bez żadnych dodatków, nawet soli.
Frytura wołowa z dodatkiem rozmarynu (tłuszcz wołowy do głębokiego smażenia)
Tłuszcz gęsi (de luxe)
Smalec z mięskiem i skwarkami
Najniższa cena: 7,99 zł
Tłuszcz kaczy (de luxe)
Smalec
Pasztet z kaczki na czerwonym winie (bezglutenowy)
Smalec kaczy
Smalec z mięsem i czosnkiem
Smalec z mięsem
Smalec z mięsem i cebulką
Smalec ze świni złotnickiej
Tłuszcz gęsi (de luxe)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 15 dni.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 15 dni.