DELECTA
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Piernik Delecta to łatwy sposób na cudowne, duże ciasto, które posmakuje całej rodzinie. Z pewnością wystarczy dla wszystkich i zachwyci nawet najbardziej wymagające podniebienia. To produkt do samodzielnego sporządzenia, a zawartość opakowania znacznie ułatwia to zadanie.
Piernik Delecta nie wymaga umiejętności cukierniczych, wystarczy postępować według instrukcji. Ciasto będzie gotowe w zaledwie kilka minut, później wystarczy je już tylko upiec. Dla smaku można dodać różnego rodzaju bakalie czy orzeszki.
Piernik Delecta duża blacha – cechy produktu:
pyszna klasyka
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Lukier biały dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Galaretka mleczna o smaku śmietanki
Najniższa cena: 2,29 zł
28% taniej
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl
Delecta
| Marka | Delecta |
Podmarka Duża Blacha
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.
Nasz przepis na piernik Przygotuj: Do ciasta: 3 jaja, 175 ml wody, 250 g margaryny (lub masła). Do dekoracji proponujemy: polewę smak ciemnej czekolady Delecta. Sposób przygotowania: Rozpuść i ostudź margarynę. W wysokim naczyniu wymieszaj wodę z margaryną, dodaj jaja, wsyp zawartość opakowania i miksuj ok. 4 min. Gotową masę przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia blachy o wymiarach ok. 25 x 35 cm. Wstaw do lekko podgrzanego piekarnika i piecz w temp. 170-180°C przez ok.40-45 min (sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest upieczone). Baw się smakiem! Udekoruj cukrem pudrem. Przełóż ciasto powidłami śliwkowymi. Idealnie smakuje z dodatkiem orzechów.