KARA
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KARPATKA to tradycyjny krem o delikatnej i gładkiej konsystencji i nucie waniliowej. Krem Karpatka jest doskonałym dodatkiem do Twoich ciast. Karpatkę oryginalną przygotowuje się dodając mleko, masło i gotując.
Zasmakuj KARPATKI i piecz śmiało dla innych ...ot tak prosto z serca.
100 % naturalne składniki
bez barwników
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Masa śmietanowa malinowa (z kawałkami owoców)
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Najniższa cena: 0,75 zł
5% taniej
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,15 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,85 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,99 zł
17% taniej
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Najniższa cena: 4,99 zł
Żelatyna spożywcza
Najniższa cena: 4,95 zł
16% taniej
Kisiel o smaku cytrynowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,79 zł
36% taniej
Kisiel o smaku truskawkowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,79 zł
36% taniej
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,79 zł
36% taniej
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,99 zł
Kropelki mix z czekolady mlecznej białej i deserowej
Najniższa cena: 9,99 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Najniższa cena: 1,59 zł
6% taniej
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 9,99 zł
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,85 zł
9% taniej
Sernik na zimno (na 12 porcji)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kisiel o smaku wiśniowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,79 zł
36% taniej
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Życzymy Ci udanych wypieków! I pamiętaj... że zawsze ważniejsze są Twoje intencje niż końcowy efekt. Piecz dla innych... ot tak... Prosto z serca.
Sposób przygotowania: Krem Przygotuj: 500 ml mleka, 200 g masła lub margaryny. Zawartość torebki rozmieszaj w 200 ml mleka. Pozostałe 300 ml mleka zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozprowadzony proszek. Całość gotuj na małym ogniu do zgęstnienia (ok. 3 min), energicznie rozcierając ewentualne grudki. Wystudź. Zmiksuj ugotowaną zimną masę, dodawaj porcjami miękki tłuszcz ciągle miksując. Ciasto Przygotuj: 250 ml wody (1 szkl.), 125 g margaryny, 5 jaj, 1 szklankę mąki pszennej (ok. 150 g), pół łyżeczki proszku do pieczenia Delecta. Zagotuj wodę z tłuszczem, dodaj mąkę. Podgrzewaj na małym ogniu (ok. 1 min), energicznie rozcierając masę. Wystudź. Do chłodnej masy dodaj proszek do pieczenia, wbijaj kolejno jaja i miksuj na najwyższych obrotach przez 5 min. Ciasto podziel na dwie części. Połowę ciasta rozprowadź cienką warstwą na wysmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką blasze o wymiarach ok. 25 x 35 cm. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temp. 220°C (bez termoobiegu) i piecz przez 10 min. Zmniejsz temp. do 200°C (bez termoobiegu) i piecz jeszcze ok. 20 min, do uzyskania złocistego koloru. Drugą połowę ciasta upiecz tak samo. Upieczone i wystudzone ciasto przełóż przygotowanym kremem i posyp cukrem pudrem.