KARA
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KARPATKA to tradycyjny krem o delikatnej i gładkiej konsystencji i nucie waniliowej. Krem Karpatka jest doskonałym dodatkiem do Twoich ciast. Karpatkę oryginalną przygotowuje się dodając mleko, masło i gotując.
Zasmakuj KARPATKI i piecz śmiało dla innych ...ot tak prosto z serca.
100 % naturalne składniki
bez barwników
cukier
skrobia kukurydziana
mąka pszenna
jaja w proszku
naturalny aromat
naturalny ekstrakt z wanilii
Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Zapachy | Zawiera |
Barwniki | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 262
g
24
ok. 860 g produktu po przygotowaniu (ok. 24 porcje)
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Tęczowe pisanki - mix dekoracji
Najniższa cena: 6,79 zł
19% taniej
Aromat pomarańczowy
Najniższa cena: 1,99 zł
37% taniej
Kisiel o smaku malinowym
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Wielkanocne marzenie - mix dekoracji
Najniższa cena: 6,79 zł
19% taniej
Kisiel o smaku owoców leśnych
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Słoneczna łąka - mix dekoracji
Najniższa cena: 6,79 zł
19% taniej
Kisiel o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Kisiel o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Gofry - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,99 zł
1% taniej
Kisiel o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Ciasto drożdżowe z kruszonką - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,99 zł
20% taniej
Aromat arakowy
Najniższa cena: 1,99 zł
37% taniej
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Życzymy Ci udanych wypieków! I pamiętaj... że zawsze ważniejsze są Twoje intencje niż końcowy efekt. Piecz dla innych... ot tak... Prosto z serca.
Sposób przygotowania: Krem Przygotuj: 500 ml mleka, 200 g masła lub margaryny. Zawartość torebki rozmieszaj w 200 ml mleka. Pozostałe 300 ml mleka zagotuj. Do gotującego się mleka wlej rozprowadzony proszek. Całość gotuj na małym ogniu do zgęstnienia (ok. 3 min), energicznie rozcierając ewentualne grudki. Wystudź. Zmiksuj ugotowaną zimną masę, dodawaj porcjami miękki tłuszcz ciągle miksując. Ciasto Przygotuj: 250 ml wody (1 szkl.), 125 g margaryny, 5 jaj, 1 szklankę mąki pszennej (ok. 150 g), pół łyżeczki proszku do pieczenia Delecta. Zagotuj wodę z tłuszczem, dodaj mąkę. Podgrzewaj na małym ogniu (ok. 1 min), energicznie rozcierając masę. Wystudź. Do chłodnej masy dodaj proszek do pieczenia, wbijaj kolejno jaja i miksuj na najwyższych obrotach przez 5 min. Ciasto podziel na dwie części. Połowę ciasta rozprowadź cienką warstwą na wysmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką blasze o wymiarach ok. 25 x 35 cm. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temp. 220°C (bez termoobiegu) i piecz przez 10 min. Zmniejsz temp. do 200°C (bez termoobiegu) i piecz jeszcze ok. 20 min, do uzyskania złocistego koloru. Drugą połowę ciasta upiecz tak samo. Upieczone i wystudzone ciasto przełóż przygotowanym kremem i posyp cukrem pudrem.