DELECTA
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierniczki korzenne Delecta to gotowa mieszanka do pieczenia, z której po dodaniu jajka i tłuszczu (margaryny lub masła) przygotujesz 70 ciasteczek. Ich wykrawanie umili stempelek w uroczym kształcie dodany do produktu. Mieszanka zawiera typowe korzenne przyprawy – cynamon, goździki, kolendrę.
Delecta Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku) 350 g
korzenny smak
moc korzennych przypraw
ok. 70 sztuk z jednego wypieku
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 2,35 zł
Lukier biały dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka mleczna o smaku śmietanki
Najniższa cena: 2,29 zł
28% taniej
Galaretka mleczna o smaku malin
Najniższa cena: 2,29 zł
28% taniej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl
Delecta
| Marka | Delecta |
Delecta Fajny pisak Koloruj i dekoruj - czysty skład - szybko zastyga - 1 min w gorącej wodzie i gotowe! Zbierz całą rodzinkę Więcej inspiracji szukaj na Delektujemy.pl Dobra strona wypieków
Przygotuj: Do ciasta: 1 jajo i 75 g miękkiej margaryny lub masła Do podsypywania: 2 łyżki mąki pszennej Sposób przygotowania: 1. Do miski wysyp zawartość torebki z ciastem, dodaj jajo i tłuszcz. Całość zagnieć do gładkiej masy. Włóż do zamrażalnika na 30 min. 2. Blachę z wyposażenia piekarnika wyłóż papierem do pieczenia. Włącz piekarnik, nastaw na temp. 180°C bez termoobiegu. 3. Wyjmij ciasto z zamrażalnika, podziel na połowę. Rozwałkuj ciasto na grubość ok. 0,5 cm podsypując mąką. Wykrawaj pierniczki foremką i wyciskaj wzór. Ułóż na przygotowanej blasze. 4. Piecz w piekarniku nagrzanym do temp. 180°C przez 10-13 min. 5. Powtórz czynność z drugą połową ciasta. Opakowanie wystarcza na dwie blachy pierniczków (ok. 70 sztuk)
Nazwa funkcjonalnaCiasto w proszku
WariantPierniczki