DR. OETKER
Budyń o smaku waniliowym
Najniższa cena: 1,45 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Duży budyń waniliowy Delecta pozwoli szybko i łatwo przygotować pyszny deser dla całej rodziny. Z jednego opakowania można przyrządzić aż 750ml budyniu. Sprawdzi się także jako dodatek do ciast i deserów.
Aby ugotować duży budyń waniliowy Delecta wystarczy wymieszać go z dwiema łyżkami cukru i 750ml mleka. Smakuje doskonale na zimno i na gorąco. Dodając do gotowego budyniu waniliowego kostkę masła lub margaryny można stworzyć doskonały krem do ciast.
Pomysł na duży budyń waniliowy Delecta:
duży 6 porcji
bez dodatku cukru
aksamitny, bez grudek
skrobia
aromat
barwniki: ryboflawiny, annato
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez dodatku cukru
Bez dodatku cukru
Aromaty | Zawiera |
Barwniki | Zawiera |
Wymiar liczbowy 64
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 68
g
6
ok. 860 g produktu po przyrządzeniu (6 porcji)
Budyń o smaku waniliowym
Najniższa cena: 1,45 zł
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) BIO
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO
Budyń o smaku waniliowym z chrupiącą posypką KitKat
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Śnieżka oryginalna
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Kisiel o smaku owoców leśnych
Kisiel o smaku czarnej porzeczki
Kisiel o smaku malinowym
Kisiel o smaku wiśniowym
Kisiel o smaku borówkowym
Kisiel gładki o smaku truskawkowym
Kisiel gładki o smaku owoców leśnych
Kisiel o smaku truskawkowym
Przygotuj: 0,75 litra zimnego mleka (3 szklanki) i 4 łyżki cukru (ok. 60 g). 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Możesz przygotować pyszny krem do ciasta, miksując przestudzony budyń z kostką masła. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (0,65 l).
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Nasz budyń o aksamitnej konsystencji to porcja na 3/4 l mleka. Zdecyduj o jego słodkości dodając odpowiednią ilość cukru. Ten pyszny deser przygotuj dla siebie lub swoich bliskich, ot tak... prosto z serca.