PRIPRAVKA
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczna mieszanka przyprawowa jest kompozycją suszonych ziół, przypraw i warzyw, doskonale wzbogacają dania mięsne przygotowane na ruszcie.
bez dodatku substancji konserwujących
bez dodatku glutaminianu sodu
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do bigosu
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Papryka słodka mielona XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,89 zł
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,49 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,79 zł
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,59 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Sól ziołowa
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Pieprz ziołowy mielony XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Czosnek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Pieprz czarny grubo mielony
Przechowywać zamknięte w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć Marynując mięsa na grilla, pamiętam aby kawałki były jednakowej grubości. Wówczas będziesz mieć gwarancję, że marynata wchłonie się równomiernie we wszystkie kawałki.
bez dodatku substancji konserwujących
Hamburgery z grilla Składniki: - 800 g antrykotu wołowego, - 2 łyżki Cebuli suszonej Prymat, - 1 łyżeczka sosu sojowego, - 1 łyżeczka octu balsamicznego, - 1/2 opakowania przyprawy Grill klasyczny Prymat, - 2-3 ząbki czosnku, - 5 dużych pszennych bułek, - Musztarda sarepska Prymat. Przygotowanie: Mięso zmielić z czosnkiem w maszynce. Dodać 3 łyżki musztardy, suszoną cebulę, sos sojowy, ocet balsamiczny oraz przyprawę Grill klasyczny. Wyrabiać przez kilka minut. Z mięsa uformować 5 płaskich kotletów, grillować po ok. 4-5 minut z każdej strony i odstawić na kilka minut. Bułki przeciąć na pół i podpiec chwilę na grillu. Spód bułek posmarować musztardą, położyć ulubione warzywa, mięso oraz przykryć górną połową bułek. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów