PRIPRAVKA
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna mieszanka przyprawowa jest kompozycją suszonych ziół, przypraw i warzyw, doskonale wzbogacającą dania mięsne przygotowane na ruszcie lub patelni.
bez dodatku substancji konserwujących
bez dodatku glutaminianu sodu
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do bigosu
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Papryka słodka mielona XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,89 zł
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,49 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,79 zł
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,59 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Sól ziołowa
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Pieprz ziołowy mielony XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Czosnek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Pieprz czarny grubo mielony
Przechowywać zamknięte w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć Podczas marynowania mięs na grilla większe kawałki oraz te ze skórą warto ponakłuwać widelcem. Ułatwi to wchłanianie się marynaty w głąb mięsa.
bez dodatku substancji konserwujących
Chrupiące grillowane skrzydełka Składniki: - 20 dużych skrzydełek z kurczaka, - świeża kolendra do dekoracji. Marynata: - 2 łyżki przyprawy Grill pikantny Prymat, - 3 łyżki miodu, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka startego świeżego imbiru, - 1 drobno posiekana papryczka chili bez pestek - 2 łyżki soku z cytryny. Przygotowanie: Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu, zamarynować i odstawić na ok. 4-6 godzin do lodówki. Tak przygotowane skrzydełka grillować ok. 30 min, od czasu do czasu obracając. Skropić sokiem z cytryny i udekorować listkami świeżej kolendry. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów