PRYMAT
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna mieszanka przyprawowa jest kompozycją suszonych ziół, przypraw i warzyw, doskonale wzbogacającą dania mięsne przygotowane na ruszcie lub patelni.
bez dodatku substancji konserwujących
bez dodatku glutaminianu sodu
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,49 zł
0% taniej
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Najniższa cena: 2,99 zł
7% taniej
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Najniższa cena: 2,49 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Cebula mielona XXL
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Oregano suszone
Papryka słodka mielona XL
Zioła prowansalskie
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Papryka ostra mielona
Papryka słodka mielona
Bazylia
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Curry
Czosnek suszony
Przechowywać zamknięte w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć Podczas marynowania mięs na grilla większe kawałki oraz te ze skórą warto ponakłuwać widelcem. Ułatwi to wchłanianie się marynaty w głąb mięsa.
bez dodatku substancji konserwujących
Chrupiące grillowane skrzydełka Składniki: - 20 dużych skrzydełek z kurczaka, - świeża kolendra do dekoracji. Marynata: - 2 łyżki przyprawy Grill pikantny Prymat, - 3 łyżki miodu, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka startego świeżego imbiru, - 1 drobno posiekana papryczka chili bez pestek - 2 łyżki soku z cytryny. Przygotowanie: Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu, zamarynować i odstawić na ok. 4-6 godzin do lodówki. Tak przygotowane skrzydełka grillować ok. 30 min, od czasu do czasu obracając. Skropić sokiem z cytryny i udekorować listkami świeżej kolendry. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów