PRYMAT
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 1,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papryka ostra mielona Prymat to przyprawa o intensywnym pikantnym smaku i aromacie, niezbędna w kuchni – produkt najwyższej jakości. Papryka ostra jest źródłem składników odżywczych – zawiera przeciwutleniacze, w tym witaminy C, E i A o działaniu przeciwstarzeniowym oraz minerały (m.in. wapń, żelazo, magnez). Pobudza apetyt, ma działanie rozgrzewające i przeciwbólowe.
Papryka Prymat wydobywa z potraw głębię smaku, nadaje im aromat i intensywną barwę. Znakomita do sosów, potraw mięsnych, zup i warzyw. Jest nieodzownym elementem kuchni południowoamerykańskiej i afrykańskiej.
Dania z papryką w roli głównej – inspiracje:
pełne aromatu zioła i przyprawy
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Poland |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 24
g
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 1,39 zł
Papryka ostra wędzona
Najniższa cena: 19,79 zł
Papryka ostra mielona
Papryka ostra wędzona (mielona) XXL
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Oregano suszone
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek suszony
Najniższa cena: 1,49 zł
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,39 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,49 zł
Imbir mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Gałka muszkatołowa mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Goździki całe
Najniższa cena: 1,49 zł
Chili pieprz cayenne
Najniższa cena: 1,39 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 3,25 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 18,79 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Papryka słodka mielona XL
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Papryka ostra mielona Prymat ma palący smak oraz intensywny zapach. Już szczypta wystarczy, by nadać daniom pikantność. Pasuje do: - gulaszów mięsnych i warzywnych - kuchni azjatyckiej - ryb - owoców morza Nietypowe zastosowanie: Szczypta papryki ostrej podkreśli smak bigosu i doda mu charakteru.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl