GRZYBKI
Ciabatta żytnia
Grzybki są piekarnią z bardzo długą i bogatą tradycją – działają od lat 30. ubiegłego wieku! Właśnie w tych czasach Henryk Cichowski wraz ze swoją żoną postanowili otworzyć biznes, który następnie przejęły ich dzieci. Do dziś Grzybki zachowują tradycję – poszczególne piekarnie prowadzą wnuki małżeństwa Cichowskich!
Piekarnia Grzybki dzisiaj oferuje już nie tylko kilkadziesiąt rodzajów pieczywa.
Ciabatta żytnia
Bułka ciabatta
Bułka owsiano orkiszowa
Bajgiel z sezamem i siemieniem lnianym
Bułka kurkumka
Bułka indyjska
Bułka szpinakowa
Bułka razowa
Bułka grahamka
Bułka hamburger
Bagietka
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb chłopski
Chleb mazowiecki krojony
Chleb na jogurcie
Chleb chłopski
Chleb jęczmienny
Chleb orkiszowy
Chleb litewski
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb wieloziarnisty krojony
Chleb biesiadny
Chleb o niskim IG
Chleb razowy
Chleb razowy krojony
Chleb krojony razowy ze słonecznikiem
Chleb proteinowy
Chleb dyniowy
Rogal babuni
Croissant z czekoladą
Pączek z nadzieniem różanym
Pączek z nadzieniem śliwkowym
Bułka słodka z kawałkami czekolady
Drożdżówka z serem
Drożdżówka z jabłkiem
Drożdżówka z cynamonem
Drożdżówka ze śliwką
Precel
Drożdżówka z jagodą kamczacką
Pizza z oliwką
Ciasto piaskowe ze śliwką
Chleb poligonowy
Chleb razowy ze śliwką