MLEKOVITA
Masło Polskie Extra
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masło Polskie bez laktozy to propozycja marki Mlekovita dla osób, które nie mogą cieszyć się naturalnym smakiem masła ze względu na nietolerancję laktozy – cukru występującego w jego składzie. Specjalny proces produkcyjny pozwala na rozłożenie laktozy na cukry proste, nie wpływając na właściwości produktu.
Masło bez laktozy z MLEKOVITY to prawdziwe masło najwyższej jakości, produkowane wyłącznie ze śmietanki pasteryzowanej, bez żadnych dodatków: bez konserwantów, barwników i glutenu. Stanowi naturalny produkt o wysokiej zawartości potrzebnych dla organizmu związków mineralnych i witamin: są w nim naturalnie obecne duże ilości głównie witaminy A, karotenoidów oraz witaminy D i E.
Masło Polskie charakteryzuje się przede wszystkim doskonałą smarownością, a także jednolitą konsystencją i barwą oraz smakowitością. Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny (min. 82%). Produkt przeznaczony jest głównie do smarowania pieczywa, ale również do innych celów kulinarnych, m.in. wypieków, deserów, można na nim smażyć, dusić, piec oraz gotować.
śmietanka pasteryzowana, enzym laktaza, Zawartość tłuszczu 82%
zawiera: mleko
nie zawiera: laktoza
Masło Polskie Extra
Masło extra 82% tłuszczu
Osełka górska - masło extra
Duńskie Masło klasyczne
Masło Ekstra 83% z Łukowa
Masło Ekstra 83% bez laktozy z Łukowa
Masło ekstra 85% Kremowe
Masło z Łukowa 61% tłuszczu
Masło Polskie Extra ( 100g)
Tradycyjne irlandzkie masło naturalne
Masło Extra Osełeczka Górska Mini
Masło Polskie Extra bez laktozy
Masło kozie
Masło organiczne lekko solone BIO
Masło extra kostka
Tradycyjne masło irlandzkie
Masło extra
Masło extra osełka (83% tł.)
Masło extra
Irlandzkie masło solone
Masło Polskie Extra
Jogurt naturalny typu greckiego
Twaróg bez laktozy półtłusty
Ser Mozzarella (tarty)
Masło Polskie Extra ( 100g)
Mleko UHT bez laktozy 1,5%
Mleko UHT bez laktozy 3,2%
Śmietana 18%
Kefir naturalny BIO
Ser Gouda w plastrach
Ser Cheddar w plastrach
Ser Mazdamer w plastrach
Ser Morski w plastrach
Ser Salami w plastrach
Masło klarowane
Camembert Classic Ser pleśniowy
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C.