KRESTO
Migdały słupki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały słupki KRESTO tworzone są z surowców najwyższej jakości. Wybierając Migdały słupki marki KRESTO posiadają Państwo pewność, że każda potrawa będzie smaczna, a goście zadowoleni.
Migdały słupki KRESTO perfekcyjnie pasują jako dodatek do ciast i deserów, dań słonych i sosów. Wielokrotnie stanowią składnik potraw, a także powszechnie używane są w zdobieniu i dekorowaniu wypieków.
Osobom z problemami zdrowotnymi zaleca się je do spożywania jako przekąskę.
migdały
ciekawy kształt
słupki

Migdały słupki
Orzechy włoskie
Rodzynki
Mak biały
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Truskawka liofilizowana (grys)
Malina liofilizowana (grys)
Malina liofilizowana (proszek)
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Ryż jaśminowy XXL
Orzechy laskowe
Orzechy nerkowca
Orzechy macadamia
Orzechy włoskie
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Migdały płatki
Migdały Nonpareil
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl
KRESTO
| Marka | Kresto |
Green Dot
Migdały to bogate źródło substancji odżywczych. Zawierają sporo witaminy B2, witaminy E i błonnika. Poza tym nie brakuje w nich także niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (zwłaszcza potasu). Stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami, ale także znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak np. sałatki, mięsa bądź ryby. Ten niezwykły produkt pochodzi z drzewa o nazwie migdałowiec pospolity, rosnącego w miejscach, w których występują łagodny klimat oraz żyzna gleba. Najczęściej można spotkać go w Ameryce, Afryce Północnej w Azji Zachodniej, Afryce Północnej.
KRESTO - Jakość, którą widać! KRESTO - świadome odżywianie!
Migdały to bogate źródło substancji odżywczych. Zawierają sporo witaminy B2, witaminy E i błonnika. Poza tym nie brakuje w nich także niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (zwłaszcza potasu). Stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami, ale także znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak np. sałatki, mięsa bądź ryby. Ten niezwykły produkt pochodzi z drzewa o nazwie migdałowiec pospolity, rosnącego w miejscach, w których występują łagodny klimat oraz żyzna gleba. Najczęściej można spotkać go w Ameryce, Afryce Północnej w Azji Zachodniej, Afryce Północnej.
Nazwa funkcjonalna Migdały
Wariant słupki
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów