KRESTO
Migdały blanszowane

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały blanszowane KRESTO produkowane są z surowców najwyższej jakości. Wybierając Migdały słupki marki KRESTO mają Państwo pewność, że każda potrawa będzie smaczna, a goście zadowoleni.
Migdały blanszowane KRESTO idealnie pasują jako dodatek do ciast i deserów, dań słonych oraz sosów. Wielokrotnie stanowią składnik potraw, a także powszechnie używane są w zdobieniu i dekorowaniu wypieków.
migdały
blanszowane
chrupiące
Migdały blanszowane
Mak biały
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Truskawka liofilizowana (grys)
Orzechy nerkowca
Orzechy włoskie
Orzechy macadamia
Orzechy włoskie
Migdały
Migdały słupki
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Morele suszone
Sezam
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Pistacje prażone solone
Pestki dyni
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl
KRESTO
| Marka | Kresto |
Green Dot
Migdały to bogate źródło substancji odżywczych. Zawierają sporo witaminy B2, witaminy E i błonnika. Poza tym nie brakuje w nich także niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (zwłaszcza potasu). Stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami, ale także znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak np. sałatki, mięsa bądź ryby. Ten niezwykły produkt pochodzi z drzewa o nazwie migdałowiec pospolity, rosnącego w miejscach, w których występują łagodny klimat oraz żyzna gleba. Najczęściej można spotkać go w Ameryce, Afryce Północnej w Azji Zachodniej, Afryce Północnej.
KRESTO - Jakość, którą widać! KRESTO - świadome odżywianie!
Migdały to bogate źródło substancji odżywczych. Zawierają sporo witaminy B2, witaminy E i błonnika. Poza tym nie brakuje w nich także niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (zwłaszcza potasu). Stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami, ale także znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak np. sałatki, mięsa bądź ryby. Ten niezwykły produkt pochodzi z drzewa o nazwie migdałowiec pospolity, rosnącego w miejscach, w których występują łagodny klimat oraz żyzna gleba. Najczęściej można spotkać go w Ameryce, Afryce Północnej w Azji Zachodniej, Afryce Północnej.
Nazwa funkcjonalna Migdały blanszowane
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów