JAWO
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Cena przed obniżką: 7,25 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Cena przed obniżką: 7,25 zł
Uszka z grzybami
Uszka z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z grzybami
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Cena przed obniżką: 12,99 zł
31% taniej
Kurczak teriyaki proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Gyros z ryżem kalafiorowym proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Kurczak po meksykańsku proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Uszka z grzybami
Uszka z kapustą i grzybami
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa królewska ze szpinakiem
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, sól, olej rzepakowy; nadzienie: pieczarki (55 %), warzywa w zmiennych proporcjach (korzeń pietruszki, seler, por, marchew), podgrzybek brunatny (10 %), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, mąka ryżowa, przyprawy.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów