PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem sma żonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Knedle ze śliwką
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bez glutenu
Lód w kostkach
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Frytki proste do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,69 zł
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Frytki karbowane do piekarnika
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Chrupiące fryteczki
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Talarki ziemniaczane
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Pierogi ruskie
Pierogi z jagodami
Pierogi z truskawkami
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów