PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Knedle ze śliwką
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bezglutenowe
Lód w kostkach
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Zupa ogórkowa z koperkiem bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa kalafiorowa z koperkiem bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Kartoflanka kociewska z golcami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa pomidorowa z ryżem
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa królewska ze szpinakiem
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa krem z żółtych warzyw bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa wiosenna
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Włoszczyzna cięta
Cena przed obniżką: 7,99 zł
38% taniej
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Barszcz ukraiński bezglutenowy
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów