PROSTE HISTORIE
Pierogi z mięsem
Cena przed obniżką: 11,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
Pierogi z mięsem
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Uszka z grzybami
Uszka z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Pierogi ruskie
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Kartacze z mięsem
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pierogi z serem
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pierogi z mięsem
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Pierogi z truskawkami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pyzy ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Leniwe kluski
Cena przed obniżką: 10,79 zł
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów