FROSTA
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Cena przed obniżką: 15,69 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyzy z dodatkiem mięsnego farszu - porcja dla 2-3 osób.
miękkie, sprężyste ciasto
polskie mięso i ziemniaki
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Cena przed obniżką: 15,69 zł
25% taniej
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Pyzy z mięsem mrożone
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Danie gotowe a la gyros
Lód w kostkach
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa królewska ze szpinakiem
Zupa pomidorowa z ryżem
Słodkie maliny
Zupa ogórkowa z koperkiem bezglutenowa
Zupa kalafiorowa z koperkiem bezglutenowa
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka z pieczarkami
Pyzy ziemniaczane
1. Zamrożone pyzy wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pyzy delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pyzy zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je przez około 5 - 7 minut. 3. Ugotowane pyzy wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli lub innych warzyw.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wstęga Möbiusa
Rodzima kuchnia jest prosta i pyszna, a pyzy z mięsem są jednym z kultowych dań. Mięciutkie kuleczki z polskich ziemniaków z farszem wieprzowo–wołowym, włoszczyzną i przyprawami to bardzo smakowita propozycja na drugie danie. Łatwe w przygotowaniu pyzy będą smakować każdemu, kto ceni proste i niezapomniane smaki!
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pyzy z mięsem dają wiele możliwości. Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pyzy z mięsem w winnym sosie cebulowym Ugotuj pyzy i podaj z sosem z cebuli, kiełbasy i czerwonego wina. Smażone pyzy z musem chrzanowo-jabłkowym Przekrój przyrządzone pyzy, podsmaż na chrupiąco i nałóż na nie sos z jabłek i chrzanu. Kolejny pomysł? Podaj pyzy z okrasą z wędzonej słoniny lub boczku.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów