PROSTE HISTORIE
Pierogi z kapustą i grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z kapustą i grzybami Proste Historie mają idealny kształt i wyróżniają się delikatnym ciastem. Idealnie doprawiony farsz - 25% grzybów i naturalnie kiszona kapusta. Danie jest łatwe i szybkie w przygotowaniu - po 10 minutach gotowania jest gotowe do spożycia. Doskonale smakuje jako posiłek na co dzień, ale też w wersji świątecznej, jako pierogi wigilijne.
Opakowanie 450g
bez konserwantów
cienkie, delikatne ciasto
dużo grzybów w nadzieniu - 25 %
naturalnie kiszona kapusta
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Lód w kostkach
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Zupa ogórkowa z koperkiem bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa kalafiorowa z koperkiem bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Kartoflanka kociewska z golcami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa królewska ze szpinakiem
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa pomidorowa z ryżem
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa krem z żółtych warzyw bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa wiosenna
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Włoszczyzna cięta
Cena przed obniżką: 7,99 zł
38% taniej
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Barszcz ukraiński bezglutenowy
Cena przed obniżką: 8,99 zł
25% taniej
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Wstęga Möbiusa
Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami uwielbiają wszyscy! Delikatne, miękkie ciasto, pyszne nadzienie i aromatyczne przyprawy – oto sekrety udanych pierogów. Z PROSTYMI HISTORIAMI w kilka chwil można rozkoszować się wyrazistym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, pieczarek i podgrzybków.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pierogi z kapustą i grzybami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierogi z kapustą i grzybami okraszone domowym smalcem Roztop słoninę z dodatkiem jabłek, cebuli i majeranku, polej pierogi. Pierogi z kapustą i grzybami w buraczanym sosie Ugotuj 3 średnie buraki, zmiksuj z sokiem jabłkowym oraz czosnkiem i polej sosem ugotowane pierogi. Kolejny pomysł? W młynku do pieprzu zmiel suszone grzyby, rozmaryn, pieprz i sól i posyp ugotowane pierogi.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów