PROSTE HISTORIE
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szlachetny smak szpinaku w apetycznej zupie królewskiej, to zapowiedź wyjątkowych kulinarnych doznań. Zdrowy, pełen wartościowych mikro- i makroelementów szpinak to tradycyjne warzywo, po które warto sięgać jak najczęściej. Z prostą w przygotowaniu zupą królewską ze szpinakiem w sosie śmietanowym, marchewką, cebulką i ziemniakami, prawdziwa uczta smaku jest w zasięgu ręki.
zdrowo warzywna
40 % - dużo pysznego szpinaku
dodaj śmietanę i ser
gotowa w 15 minut
warzywa w zmiennych proporcjach 60 % (ziemniaki, marchew, seler, cebula)
szpinak 40 %
Produkt zawiera seler.
Wymiar liczbowy 450
Packing | Not Recyclable |
Pack | Not Recyclable |
Inner Pack | Not Recyclable |
Bag | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
3
Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Krupnik z pęczakiem
Zupa węgierska pikantna
Zupa królewska ze szpinakiem
Zupa pomidorowa z ryżem
Pomidorowa z makaronem
Zupa krem z żółtych warzyw
Zupa krem z zielonych warzyw
Kartoflanka kociewska z golcami
Zupa wiosenna
Słodkie truskawki
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Słodkie maliny
Cena przed obniżką: 18,99 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Frytki proste do piekarnika
Cena przed obniżką: 9,75 zł
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Owoce lasów i sadów
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Frytki karbowane do piekarnika
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,15 zł
Soczyste wiśnie bez pestek
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Pierogi z truskawkami
Cena przed obniżką: 11,49 zł
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Zielone brokuły różyczki
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Owoce na kompot domowy
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Pierogi z serem
Cena przed obniżką: 11,49 zł
1. Bez rozmrażania. Zupę królewską wsyp do około 750 ml gotującego się bulionu. 2. Gotuj około 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Dopraw solą, pieprzem i czosnkiem według uznania. 3. Pod koniec gotowania do zupy możesz dodać śmietanę i ser mozzarella. Zupę możesz także udekorować listkami szpinaku.
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Szlachetny smak szpinaku w apetycznej zupie królewskiej, to zapowiedź wyjątkowych kulinarnych doznań. Zdrowy, pełen wartościowych mikro- i makroelementów szpinak to tradycyjne warzywo, po które warto sięgać jak najczęściej. Z prostą w przygotowaniu zupą królewską ze szpinakiem w sosie śmietanowym, marchewką, cebulką i ziemniakami, prawdziwa uczta smaku jest w zasięgu ręki.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Zupa królewska daje wiele możliwości! Możesz przyrządzić ją tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Szpinakowa zapiekanka z łazankami Podgotuj gotowe łazanki, wymieszaj z farszem szpinakowym i zapiecz. Zupa szpinakowa z omletem serowym Usmaż omlet z dodatkiem sera pleśniowego oraz rodzynek, podziel na kawałki i podaj z zupą. Kolejny pomysł? Podgotowane warzywa ugnieć z białym serem na farsz i przyrządź pierogi.