MANFUSO
Ciecierzyca w zalewie BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka – to dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowujemy je według oryginalnej receptury wyłącznie ze świeżych warzyw, a najważniejszym dodatkiem są oryginalne, koreańskie przyprawy.
Produkt nie pasteryzowany, aktywna żywa fermentacja, bez konserwantów, czysta etykieta.
Kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos sojowy (skład: nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól), cukier, sól, konserwant E223 (siarczyny)
Ciecierzyca w zalewie BIO
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
Kimchi klasyczne BIO
Bób zielony
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Classic MILD
Imbir biały marynowany (krojony)
Kimchi classic mild
Rzodkiew Daikon (marynowana)
KIMCHI Vegan Mild
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Vegan MILD
KIMCHI Vegan Spicy
Algi morskie kombu (suszone) BIO
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Burak Spicy
KIMCHI Classic Spicy
Kimchi Spicy Rzodkiew
KIMCHI Classic MILD
Kimchi marchew spicy
Kimchi classic mild
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Vegan Mild
KIMCHI Vegan Spicy
Przechowywać w warunkach chłodniczych 2-6°C.