Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt naturalny Bakoma – lekki, niskokaloryczny produkt o kwaskowym, delikatnym smaku. Gęsty i kremowy, idealnie sprawdzi się solo lub jako dodatek do lekkich dressingów, sosów, zup, a przede wszystkim w połączeniu z owocami i płatkami zbożowymi. Regularne stosowanie jogurtu naturalnego zaleca się w każdej zbilansowanej diecie, ponieważ jest on głównym źródłem białka i wapnia, które są świetnymi budulcami kości, mięśni, a także mają wpływ na skórę. Ułatwia prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego oraz wspomaga układ odpornościowy. Jogurt naturalny jest łatwo przyswajalny, zaleca się również jego spożywanie przy stosowaniu antybiotyków.
zawiera bakterie probiotyczne - 15 miliardów bakterii w opakowaniu
*poprawia trawienie
2 składniki: mleko, żywe kultury bakterii
firma polska
żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
mleko
żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12
*Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
Waga brutto 156
g
Średnia miara (e)
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Bakoma
Marka | Bakoma |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Bez mleka w proszku.