BAKOMA Kefir naturalny - napój z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Produkt zawiera głównie białko, a także wapń, fosfor i magnez.
Jest także źródłem wielu witamin z grupy B (przede wszystkim B2 i B12), K, A i D. Wprowadzenie kefiru naturalnego do diety wpłynie pozytywnie na funkcjonowanie całego naszego organizmu. Korzystając z niego częściej poczujesz ogromną różnicę w samopoczuciu. Kefir naturalny nadaje się do Muesli, dań śniadaniowych, a także zup, kremów. Można również na jego bazie przygotować delikatne sosy i dipy, a także pyszne koktajle owocowe.
Kefir naturalny w smaku jest delikatnie musujący ze względu na zawarty w nim naturalny dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji.
Cechy
prosty skład
oryginalny, orzeźwiający smak
2 składniki - mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
źródło wapnia
firma polska
BAKOMA Kefir naturalny