PSZCZELARZ KOZACKI
Miód lipowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Duże wartości odżywcze i zdrowotne.
Doskonały do śniadań,
** Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem. Większość polskich miodów krystalizuje. Czas krystalizacji zależy od wielu czynników. Krystalizacja jest jedną z oznak dobrej jakości miodu. Miód nie traci swoich właściwości przez krystalizację. Tak samo wartościowy jest miód płynny (patoka) jak i stały (krupiec). Krystalizacja polskiego miodu jest więc raczej nieuchronnym procesem, który zazwyczaj następuje po kilku miesiącach. Na szczęście skrystalizowany miód można przewrócić do stanu płynnego ogrzewając go w pojemniku z ciepłą woda o temperaturze 40 st, C.
Miód lipowy
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowy lipowy
Miód lipowy
Miód lipowy KAMIONKA
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowo-spadziowy leśny
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy gryczany
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowy akacjowy
Miód nektarowo-spadziowy leśny
Miód nektarowy faceliowy
Miód wielokwiatowy kremowany
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed dostępem światła.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów