RUMMO
Gnocchi ziemniaczane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron w formie spiralnej rurki. Nazwa pochodzi od włoskiego słowa oznaczającego korkociąg. Można go stosować do różnych potraw, w tym sałatek, zup i zapiekanek. Cavatappi jest stosowany z potrawami w stylu włoskim. Występuje głównie w pomidorowych sosach. Doskonale łączy się również z różnymi rodzajami serów, takimi jak mozzarella, parmezan i provolone.
Gnocchi ziemniaczane
Makaron fusilli (świderki)
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron cavatappi (korkociąg)
Tortellini z serem
Makaron w kształcie ryżu
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Makaron Orecchiette
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortellini z szynką
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron świderki - dla diabetyków
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 9,15 zł
Przecier pomidorowy klasyczny
Najniższa cena: 6,79 zł
Pesto alla Genovese
Najniższa cena: 12,15 zł
Pesto Rosso
Najniższa cena: 12,15 zł
Pomidory w całości bez skórki
Najniższa cena: 5,15 zł
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 9,99 zł
10% taniej
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Pomidory krojone bez skórki
Makaron Fusilli - świderek
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 9-10' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
1 Vionos str., 10443, Athens, Greece
MELISSA KIKIZAS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Melissa Kikizas S.A. posiada certyfikat: ISO 22000.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów