LUBELLA
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najlepsze ze zboża, współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli od ziarnka do paczki. Mielimy zboża we własnym młynie. Łączymy pasuje z doświadczeniem. Idealny do przygotowania Mac&Cheese
Polska Marka
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 4,39 zł
2% więcej
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 4,89 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron świdry (fusili)
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron kokardki pełnoziarniste (farfalle)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron gwiazdki
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Najniższa cena: 4,99 zł
10% taniej
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 7-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 szklankę makaronu i gotowe!
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Mac & Cheese Składniki: - 200 g makaronu Lubella Sprężynki - 30 g sera żółtego np. cheddar - 15 g masła - 1 szklanka wody - 2 szklanki mleka - natka pietruszki - sól i pieprz do smaku Przygotuj w jednym garnku Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 10 min Przygotowanie: 1. Do garnka wlej mleko i wodę, całość posól i doprowadź do wrzenia. 2. Wsyp makaron i gotuj przez ok. 8 min, co chwilę mieszając. 3. Dodaj masło oraz ser żółty, całość dokładnie mieszaj przez ok. 1-2 min, aż zgęstnieje. 4. Przypraw do smaku, dodaj posiekaną natkę pietruszki i dokładnie wymieszaj Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów