LUBELLA
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najlepsze ze zboża, współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli od ziarnka do paczki. Mielimy zboża we własnym młynie. Łączymy pasuje z doświadczeniem. Idealny do przygotowania Mac&Cheese
Polska Marka
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,45 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 5,59 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 5,59 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,45 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 4,99 zł
Owsianka XXL z jabłkiem i cynamonem
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron gwiazdki
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron muszelki morskie (gnocchi)
Najniższa cena: 5,59 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Najniższa cena: 4,99 zł
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron krajanka
Najniższa cena: 2,99 zł
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 7-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 szklankę makaronu i gotowe!
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Mac & Cheese Składniki: - 200 g makaronu Lubella Sprężynki - 30 g sera żółtego np. cheddar - 15 g masła - 1 szklanka wody - 2 szklanki mleka - natka pietruszki - sól i pieprz do smaku Przygotuj w jednym garnku Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 10 min Przygotowanie: 1. Do garnka wlej mleko i wodę, całość posól i doprowadź do wrzenia. 2. Wsyp makaron i gotuj przez ok. 8 min, co chwilę mieszając. 3. Dodaj masło oraz ser żółty, całość dokładnie mieszaj przez ok. 1-2 min, aż zgęstnieje. 4. Przypraw do smaku, dodaj posiekaną natkę pietruszki i dokładnie wymieszaj Smacznego!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów