SUEMPOL
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łosoś atlantycki to łosoś wędzony na gorąco , który charakteryzuje się wyjątkowo smacznym i delikatnym mięsem. To jedna z najszlachetniejszych ryb słodkowodno-morskich, powszechnie rozpoznawalna przez swą pomarańczowo-różowawą barwę.
Smak mięsa łososia jest łatwo rozpoznawalny i jedyny w swoim rodzaju. Jest niezastąpionym składnikiem różnorodnych kuchni – nadaje się zarówno do bezpośredniego spożycia, jak i grillowania, gotowania na parze, smażenia, pieczenia i duszenia. Może występować w daniach głównych bądź sałatkach, w roladkach, makaronach, z różnymi sosami.
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Roladki z łososia wędzone na gorąco
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Jaja kurze z chowu ekologicznego (rozmiar M) - 10 szt. BIO
Najniższa cena: 17,49 zł
Jaja kurze z chowu ekologicznego (rozmiar M) - 18 szt. BIO
Najniższa cena: 32,29 zł
Ogórki kiszone
Najniższa cena: 13,99 zł
Kukurydza słodka BIO
Najniższa cena: 7,99 zł
Ser Gouda (plastry) BIO
Twaróg półtłusty (klinek) BIO
Ser Tylżycki (plastry) BIO
Daktyle suszone bezglutenowe BIO
Najniższa cena: 8,19 zł
Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 8,49 zł
Orzechy nerkowca BIO
Najniższa cena: 11,79 zł
Ser Cheddar (plastry) BIO
Ser Maasdam (plastry) BIO
Serek waniliowy BIO
Daktyle bez pestek suszone bezglutenowe BIO
Najniższa cena: 37,99 zł
Kasztany jadalne suszone (obrane) bezglutenowe BIO
Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO
Przechowywać w temperaturze: 0°C do +7°C. Spożyć w ciągu 24 godzin po otwarciu.
24
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 7
Produkt gotowy do spożycia.
ul. Marszałkowska 126/134, 00-008 Warszawa
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-12, Rolnictwo spoza UE Pakowano w atmosferze ochronnej.
Freezco sp. z o.o. ul. Marszałkowska 126/134, 00-008 Warszawa office@freezco.eu, www.betterfish.eu
Better Fish
| Marka | Better Fish |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Wstęga Möbiusa
Łosoś atlantycki BIO wędzony na gorąco, tradycyjnie w temp. ok 60 stopni z użyciem drewna bukowego, co nadaje rybie delikatny smak wędzenia, jednocześnie zachowując soczystą konsystencję mięsa. Produkt idealny jako przystawka, do sałatek i pieczywa.
Marka Better Fish jako marka specjalistyczna w kategorii ryb i owoców morza oferuje szeroki wybór certyfikowanych produktów akwakultury i rybołówstwa. Produkty w marce Better Fish wytworzone są na bazie surowca pochodzącego z certyfikowanego źródła BIO lub MSC (Marine Stewardship Council). Wysoką jakość produktów gwarantuje certyfikowany surowiec od sprawdzonych dostawców oraz proces produkcyjny oparty na tradycyjnych rozwiązaniach.
Wyhodowane w Norwegii
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów