DŻIUGAS
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Najniższa cena: 11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Starannie dobrane składniki i unikalna receptura zaspokoi gusta nawet najbardziej wymagających smakoszy. Mleczny aromat, gładka konsystencja i to przyjemne uczucie gdy ser rozpływa się na języku. Łagodny charakter, wynikający z połączenia dwóch rodzajów mleka sprawia, że warto spróbować go w towarzystwie bardziej wyrazistych serów, np. pleśniowych.
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Najniższa cena: 11,99 zł
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Najniższa cena: 7,99 zł
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Najniższa cena: 15,99 zł
Ser twardy klinek
Najniższa cena: 12,49 zł
Ser Hiszpański
Tacka serów hiszpańskich (Iberico, Manchego D.O.P., Queso de Cabra)
Ser Gouda z truflami
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda zielone pesto
Ser Gouda z pieprzem
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Gouda pomidory i oliwki
Ser Manchego
Ser kozi z kolendrą i kozieradką
Ser topiony kozio/owczy
Ser kozi z winem
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +1°C do +8°C
Łagodny charakter, wynikający z połączenia dwóch rodzajów mleka sprawia, że warto spróbować go w towarzystwie bardziej wyrazistych serów, aby porównać smaki i wydobyć jego głębię, np. serów pleśniowych.
Bardzo dobrze komponuje się z wędlinami i owocami. Dodatek miodu lub konfitur, to również doskonały wybór, najlepiej do śniadania - Hiszpanie ponoć uwielbiają śniadania na słodko. Jeśli serwujesz go na desce serów, to koniecznie z pieczywem, najlepiej z bagietką.
Bez względu czy to będzie kolacja czy obiad, warto delektować się serem hiszpańskim razem z czerwonym winem. Dodany do ciepłych dań nada im mleczno-słodkiego smaku. Łatwo się ściera, więc polecamy spróbować go z makaronem lub pod sam koniec pieczenia, posypać nim zapiekankę z mięsem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów