DOLINA DOBRA
Polędwiczka wieprzowa (400g-600g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Naszą polędwiczkę czyścimy ze wszystkich, nawet
najdrobniejszych błonek w celu zapewnienia najlepszego możliwego efektu
kulinarnego. Podobnie jak inne produkty Doliny Dobra, wyprodukowana jest z mięsa
pochodzącego z hodowli prowadzonej w zgodzie z dobrymi praktykami i
rolnictwa przyjaznego klimatowi. Dodatkowo tacki, w które pakujemy nasze
produkty pochodzą w 100% z recyklingu i w 100% nadają się do recyklingu.
Miejsce urodzenia: Polska
Miejsce hodowli: Polska
Miejsce uboju: Polska
Miejsce rozbioru: Polska
Polędwiczka wieprzowa z chowu bez antybiotyków, bez konserwantów, bez GMO, zerowy ślad węglowy, produkt polski.
Polędwiczka wieprzowa (400g-600g)
Polędwiczka wieprzowa QAFP
Polędwiczka wieprzowa (400g-600g)
Parówki Dobrusie 100% mięsa bez konserwantów
Najniższa cena: 5,49 zł
18% taniej
Filet ze schabu wieprzowego plastry
Cena przed obniżką: 13,99 zł
21% taniej
Kiełbasa krakowska bez konserwantów
Najniższa cena: 9,09 zł
Parówki Proteina+ 100% mięsa bez konserwantów
Najniższa cena: 9,05 zł
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Parówki 100% mięsa z szynki bez konserwantów
Mięso mielone z łopatki wieprzowej
Mięso mielone z szynki wieprzowej
Śląska kiełbasa 100% z polskiej szynki
Śląskie kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Parówki Dobre
Wędzony Schab 100% mięsa bez konserwantów
Karkówka wieprzowa bez kości w plastrach
Białe kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Szynka bez konserwantów
Pikantne kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Przechowywać w temperaturze od 0°C do + 4°C
Składniki:
- polędwiczka wieprzowa 700g
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz czarny
- pieprz biały
- czosnek
- śmietana 18% 250g
- białe wino 100 ml
- ser gorgonzola 150g
Krok 1.Polędwiczkę wieprzową w całości zamarynować w: oliwie, czosnku, soli i pieprzu.
Krok 2.Usmażyć zamarynowaną polędwiczkę w całości z każdej strony na patelni.
Krok 3.Usmażoną polędwiczkę pokroić w centymetrowej grubości paski (kotleciki)
Krok 4.Przygotować sos. Na wolnym ogniu podgrzewamy śmietanę, ser gorgonzola oraz białe wino. Dodajemy sól oraz biały pieprz (bardzo istotne, by był to właśnie biały pieprz). Wolno mieszamy (nie doprowadzając do zagotowania) aż do momentu całkowitego rozpuszczenia gorgonzoli.
Krok 5.Zalewamy sosem pokrojoną polędwiczkę.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.