FRISCO FRESH
Polędwiczka wieprzowa QAFP
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Naszą polędwiczkę czyścimy ze wszystkich, nawet
 najdrobniejszych błonek w celu zapewnienia najlepszego możliwego efektu
 kulinarnego. Podobnie jak inne produkty Doliny Dobra, wyprodukowana jest z mięsa
 pochodzącego z hodowli prowadzonej w zgodzie z dobrymi praktykami i
 rolnictwa przyjaznego klimatowi. Dodatkowo tacki, w które pakujemy nasze
 produkty pochodzą w 100% z recyklingu i w 100% nadają się do recyklingu. 
Miejsce urodzenia: Polska
Miejsce hodowli: Polska
Miejsce uboju: Polska
Miejsce rozbioru: Polska
Polędwiczka wieprzowa QAFP
Polędwiczka wieprzowa BIO
Polędwiczka wieprzowa (400g-600g)
Filet ze schabu wieprzowego plastry
Cena przed obniżką: 14,99 zł
27% taniej
Mięso mielone z łopatki wieprzowej
Cena przed obniżką: 12,59 zł
Parówki 100% mięsa z szynki bez konserwantów
Parówki Proteina+ 100% mięsa bez konserwantów
Karkówka wieprzowa bez kości w plastrach
Śląskie kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Wieprzowe Kiełbaski Śniadaniowe o smaku Dyni
Wędzony Schab 100% mięsa bez konserwantów
Parówki Dobrusie 100% mięsa bez konserwantów
Białe kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Wędzona Szynka 100% polskiego mięsa
Parówki Dobre
Mięso mielone z szynki wieprzowej
Śniadaniowa kiełbaska KABANOS
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Szyneczka Dobrusie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do + 4°C
Składniki:
- polędwiczka wieprzowa 700g
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz czarny
- pieprz biały
- czosnek
- śmietana 18% 250g
- białe wino 100 ml
- ser gorgonzola 150g
Krok 1.Polędwiczkę wieprzową w całości zamarynować w: oliwie, czosnku, soli i pieprzu.
Krok 2.Usmażyć zamarynowaną polędwiczkę w całości z każdej strony na patelni.
Krok 3.Usmażoną polędwiczkę pokroić w centymetrowej grubości paski (kotleciki) 
Krok 4.Przygotować sos. Na wolnym ogniu podgrzewamy śmietanę, ser gorgonzola oraz białe wino. Dodajemy sól oraz biały pieprz (bardzo istotne, by był to właśnie biały pieprz). Wolno mieszamy (nie doprowadzając do zagotowania) aż do momentu całkowitego rozpuszczenia gorgonzoli.
Krok 5.Zalewamy sosem pokrojoną polędwiczkę.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów