Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir gęsty naturalny
Metoda produkcji wywodzi się z tradycyjnego sposobu wytwarzania kefiru, przy pomocy użytej mikroflory ziaren kefirowych. Proces dojrzewania zachodzi osobno w każdej butelce.
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
wysoka zawartość białka
z dodatkiem drożdży kefirowych
mleko pasteryzowane
kultury fermentacji mlekowej i drożdże kefirowe
wysoka zawartość białka
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 420
g
Średnia miara (e)
Przed spożyciem wstrząsnąć. Pić schłodzone.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C i spożyć do 12 godzin po otwarciu.
12
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Jovi
Marka | Jovi |
Kefir gęsty naturalny Metoda produkcji wywodzi się z tradycyjnego sposobu wytwarzania kefiru, przy pomocy użytej mikroflory ziaren kefirowych. Proces dojrzewania zachodzi osobno w każdej butelce.
Wyprodukowano w Polsce
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie: Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy przesłać na adres: jakosc@lactalis.pl
Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy przesłać na adres: jakosc@lactalis.pl
jakosc@lactalis.pl