KANKA
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir gęsty naturalny
Metoda produkcji wywodzi się z tradycyjnego sposobu wytwarzania kefiru, przy pomocy użytej mikroflory ziaren kefirowych. Proces dojrzewania zachodzi osobno w każdej butelce.
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
wysoka zawartość białka
z dodatkiem drożdży kefirowych
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny
Kefir Gut - Wegańska alternatywa kefiru
Kefir sokólski
Kefir Łowicki
Kefir naturalny
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir luksusowy
Kefir naturalny BIO
Kefir kozi BIO
Napój jogurtowy o smaku banan-truskawka
Najniższa cena: 2,79 zł
Napój jogurtowy o smaku truskawka-kiwi
Najniższa cena: 2,79 zł
Napój jogurtowy o smaku cytryna-ciastko
Cena przed obniżką: 3,35 zł
Napój jogurtowy o smaku malina-czerwona porzeczka
Najniższa cena: 2,79 zł
Napój jogurtowy o smaku melon-truskawka
Najniższa cena: 2,79 zł
Napój jogurtowy o smaku jagoda-wiśnia
Najniższa cena: 2,79 zł
Napój jogurtowy o smaku jagoda-wanilia
Cena przed obniżką: 3,35 zł
Napój jogurtowy o smaku mango-marakuja
Cena przed obniżką: 3,35 zł
Przed spożyciem wstrząsnąć. Pić schłodzone.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C i spożyć do 12 godzin po otwarciu.
12
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie: Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy przesłać na adres: jakosc@lactalis.pl
Jovi
Marka | Jovi |
Kefir gęsty naturalny Metoda produkcji wywodzi się z tradycyjnego sposobu wytwarzania kefiru, przy pomocy użytej mikroflory ziaren kefirowych. Proces dojrzewania zachodzi osobno w każdej butelce.
Wyprodukowano w Polsce