LAZUR
Ser pleśniowy, błękitny
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser pleśniowy Lazur Błękitny o wyrazistym, ostrawym smaku z grzybową nutą sprawdzi się jako składnik sosu serowego, dipu lub serowej zupy. Pasuje do białego półwytrawnego wina. Ser z niebieską pleśnią obok korzystnych dla naszego zdrowia mikroorganizmów zawiera także wapń, fosfor, cynk, selen oraz dużo witamin.
Ser pleśniowy błękitny Lazur 100 g
zdecydowany i wyrazisty smak
bez konserwantów, prosty skład
Produkt polski
Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
Poznaj Dobrą Żywność
wyprodukowano bez stosowania GMO
Ser pleśniowy, błękitny
Ser pleśniowy, złocisty
Ser pleśniowy, srebrzysty
Ser pleśniowy, turkusowy
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser Gorgonzola DOP
Ser z niebieską pleśnią kremowy
Ser z niebieską pleśnią wyrazisty
Ser pleśniowy z przerostem niebeskiej pleśni
Roquefort - ser pleśniowy z mleka owczego
Ser Gorgonzola dolce D.O.P.
Ser Gorgonzola piccante D.O.P.
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy, złocisty
Ser pleśniowy, srebrzysty
Ser pleśniowy, turkusowy
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na spodzie opakowania Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 6
63-460 Nowe Skalmierzyce, ul. Kaliska 44
Jakość Tradycja - Wielkopolskie
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych 63-460 Nowe Skalmierzyce, ul. Kaliska 44 serwis.konsumenta@lazur.pl, www.lazur.pl
Lazur
Marka | Lazur |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Jakość Tradycja
Poznaj Dobrą Żywność
Produkt Polski
Błękitny ser pleśniowy to produkt dojrzewający, wraz z upływem czasu zmienia się jego smak i konsystencja. Produkt bezglutenowy
Sery pleśniowe produkujemy od 1959
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów