Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Ramen to japoński makaron pszenny używany nie tylko do Ramenu lub zupy Miso, ale również do wielu dań kuchni azjatyckiej i europejskiej. Wykorzystaj go do potraw stir-fry lub do naszych rodzimych zup np. do rosołu lub pomidorowej.
Makaron w wersji wstępnie obgotowanej docenią wszyscy ci, którzy nie lubią spędzać w kuchni dużo czasu, ponieważ wystarczy go podgotować przez 2 minuty lub dodać do dania i chwilę poddusić.
Dzięki wygodnemu, jednoporcjowemu opakowaniu przygotujesz idealnie dopasowaną ilość makaronu.
kuchnia japońska
mąka PSZENNA 65,1 %
woda
substancja zagęszczająca: skrobia acetylowana
GLUTEN PSZENNY
sól
olej SOJOWY
regulatory kwasowości: kwas mlekowy, mleczan sodu, trójpolifosforan sodowy, polifosforan sodu
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torebka |
Waga brutto 206
g
polski
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie. Używaj do dań na ciepło i na zimno.
Najlepszy do: Ramenu Innych zup Sosów Smażenia
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zużyć niezwłocznie po otwarciu.
House of Asia
Marka | House of Asia |
Wyprodukowano w Chinach.