HOUSE OF ASIA
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien mieć w swojej kuchni. Sos sojowy to produkt, bez którego większość Azjatów nie wyobraża sobie jedzenia. Jest podstawowym składnikiem kuchni chińskiej oraz najbardziej znanym sosem przyprawowym. Sos jasny powstaje w wyniku ok. 6 miesięcznego warzenia składników z przewagą pszenicy.
naturalnie warzony
produkt odpowiedni dla wegan
bez dodatku glutaminianu monosodowego
SOJA 38 %
woda
sól
mąka PSZENNA
cukier
Produkt odpowiedni dla wegan
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Butelka |
Waga brutto 326
ml
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,75 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 12,99 zł
Sos sojowy (dyspenser)
Sos sojowy o obniżonej zawartości soli (dyspenser)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 6,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 11,85 zł
Grzyby shiitake
Najniższa cena: 8,75 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 10,99 zł
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 17,99 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 12,99 zł
Czarny sezam
Najniższa cena: 5,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 9,49 zł
Grzyby Mun (suszone)
Najniższa cena: 6,69 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 9,99 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 5,99 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 10,99 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 8,25 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Najniższa cena: 8,99 zł
Przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 6 miesięcy.
6
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Najpopularniejsza przyprawa w płynie. Pochodząca z Chin, dzisiaj jest używana przez szefów kuchni na całym świecie. Aromat i kolor jest delikatniejszy od sosu ciemnego, dlatego używana jest tam, gdzie nie chcemy zmienić barwy potrawy, np. do ryb, zup, drobiu czy warzyw. Najwyższą jakość gwarantuje proces warzenia sosu.
www.houseofasia.pl