BEACH FLOWER
Kapary hiszpańskie

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papiery ryżowy to jeden z podstawowych składników
kuchni azjatyckiej. Jest przygotowywany z mąki
ryżowej i wody co sprawia, że jest odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej.
Ma formę okrągłego, cienkiego i delikatnego arkusza. Po namoczeniu staje się przezroczysty,
a dodatkowo giętki i lekko kleisty, dzięki czemu idealnie dopasujesz go do
przygotowywanych potraw takich jak spring rollsy, sajgonki lub pierożki.
Papier ryżowy może być faszerowany warzywami,
mięsem, tofu, makaronem oraz wszystkimi kulinarnymi składnikami, które
zapragniesz w niego zawinąć. Świetną propozycją jest połączenie makaronu
Vermicelli, słupków z marchwi, papryki oraz tofu, awokado i kolendry.
naturalnie bezglutenowy
kuchnia tajska

Kapary hiszpańskie
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Seler wyborny
Papier ryżowy okrągły
Młody imbir marynowany różowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Kapusta czerwona modra
Kapary
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Szczaw konserwowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Sałatka obiadowa
Kapary owoce
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Najniższa cena: 11,79 zł
Kapary marynowane BIO
Warzywa do woka
Najniższa cena: 9,99 zł
Sałatka naddunajska
Najniższa cena: 7,99 zł
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Marchewka zasmażana
Sałatka grecka
Marynowana cebulka złota
Mieszanka polska
Pędy bambusa (paseczki)
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Dynia w occie
Marchewka z groszkiem
Szczaw mielony
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Bonduelki - młoda marchewka
Karczochy krojone
Mieszanka 4 odmian fasoli
Kapary w occie winnym
sałatka księżacka
Pieprz zielony
Karczochy w oleju słonecznikowym
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Sos Teriyaki (gęsty)
Biały sezam
Najniższa cena: 6,85 zł
34% taniej
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Czarny sezam
Najniższa cena: 6,75 zł
33% taniej
Młody imbir marynowany różowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Pasta Miso ciemna
Przygotuj nadzienie z warzyw, mięsa lub owoców morza, aby stworzyć pyszne i oryginalne danie. To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Jest bardzo łatwe w użyciu: wystarczy lekko zwilżyć arkusz wodą, napełnić farszem i już mamy pyszne danie gotowe do spożycia. Po usmażeniu w woku, na głębokim tłuszczu sajgonki stają się złociste i chrupiące. Zwilż wodą papier i na środku ułóż wybrane składniki. Złóż brzegi papieru do środka zakrywając nadzienie. Zwiń zaczynając od dołu. Tak zawinięty spring rolls jest gotowy do spożycia.
Najlepiej spożyć przed: data poniżej, na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu 6 miesięcy.
6
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Poland
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na: www.houseofasia.pl
Spring rolls z krewetkami Składniki - Opakowanie okrągłego papieru ryżowego - 2 łyżki sosu sojowego jasnego - 100 g makaronu ryżowego - 36 krewetek tygrysich - 3 filiżanki listków świeżej mięty, bazylii i kolendry - sos chili słodki Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Krewetki gotuj przez 2-3 minuty we wrzącej wodzie z sosem sojowym. 3. Na desce połóż arkusz papieru, zwilż wodą i chwilę odczekaj. 4. Na środek dolnej połowy nałóż krewetki, makaron i zioła. Zagnij boczne brzegi papieru i zwiń w rulon. Podawaj spring rolls ze słodkim sosem chilli.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów