MOSSO
Szczaw konserwowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tykwa marynowana (Kanpyo) marki Asia Kitchen to cienkie paski marynowane w słodkiej zalewie na bazie sosu sojowego, cukru i karmelu. Są nieocenionym i wyjątkowym składnikiem w kuchni azjatyckiej ze względu na swoją dużą zawartość błonnika. Często tykwę marynowaną stosuje się jako dodatek do sushi, sashimi lub dań ryżowych. Tykwa marynowana Asia Kitchen ma miękką konsystencję i wyrazisty smak. Można ją samodzielnie wykorzystać do potraw przygotowywanych w domu. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do klasycznych japońskich sałatek – np. takich z marynowaną rzodkiewką lub ogórkiem. Produkt zawiera pszenicę.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Szczaw konserwowy
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Mieszanka polska
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka warzywna
Najniższa cena: 6,99 zł
Sałatka grecka
Marchewka z groszkiem
Kapary hiszpańskie
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Młody imbir marynowany różowy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
Szczaw mielony
Kapary
Kapary owoce
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Karczochy w oleju słonecznikowym
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Bonduelki - młoda marchewka
Mieszanka 4 odmian fasoli
Kapusta czerwona z jabłkiem
Seler wyborny
Marchewka zasmażana
Kapary w occie winnym
Karczochy krojone
Imbir biały marynowany (krojony)
Marynowana cebulka złota
Mieszanka warzywna groszek z marchwią
Kapary marynowane BIO
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Warzywa do woka
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Kapusta czerwona modra
Pieprz zielony
Sałatka obiadowa
sałatka księżacka
Sałatka naddunajska