HOUSE OF ASIA
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tykwa marynowana (Kanpyo) marki Asia Kitchen to cienkie paski marynowane w słodkiej zalewie na bazie sosu sojowego, cukru i karmelu. Są nieocenionym i wyjątkowym składnikiem w kuchni azjatyckiej ze względu na swoją dużą zawartość błonnika. Często tykwę marynowaną stosuje się jako dodatek do sushi, sashimi lub dań ryżowych. Tykwa marynowana Asia Kitchen ma miękką konsystencję i wyrazisty smak. Można ją samodzielnie wykorzystać do potraw przygotowywanych w domu. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do klasycznych japońskich sałatek – np. takich z marynowaną rzodkiewką lub ogórkiem. Produkt zawiera pszenicę.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Ciecierzyca w zalewie BIO
Pędy bambusa (paseczki)
Bób zielony
Imbir biały marynowany (krojony)
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Classic MILD
Kimchi klasyczne BIO
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Classic Spicy
Rzodkiew Daikon (marynowana)
KIMCHI Vegan Mild
KIMCHI Classic Mild
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Kimchi classic mild
KIMCHI Vegan MILD
KIMCHI Vegan Spicy