MANFUSO
Ciecierzyca w zalewie BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oto nowe, wygodne opakowanie dla naszych sałatek Old friends KIMCHI
Lekki, oddychający i samodzielnie stojący Woreczek typu doypack z wentylem
Nigdy więcej syczących i cieknących słoików
Nigdy więcej pytań o podniesione wieczko i „0” zwrotów od Klientów Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka – to dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowujemy je według oryginalnej receptury wyłącznie ze świeżych warzyw, a najważniejszym dodatkiem jest oryginalna, koreańska przyprawa gochugaru.
Kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos rybny (sklad:ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (70%), sól, cukier), cukier, sól.
Ciecierzyca w zalewie BIO
KIMCHI Classic MILD
KIMCHI Vegan MILD
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Classic Mild
Bób zielony
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan Spicy
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Imbir biały marynowany (krojony)
Kimchi classic mild
Rzodkiew Daikon (marynowana)
KIMCHI Vegan Mild
KIMCHI Classic MILD
KIMCHI Vegan MILD
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Classic Spicy
Kimchi marchew spicy
KIMCHI Burak Spicy
Kimchi Spicy Rzodkiew
KIMCHI Vegan Spicy
Kimchi classic mild
KIMCHI Vegan Mild
Żywa fermentacja, warunki chłodnicze, ważne jest zachowanie ciągu chłodniczego