Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Serek typu włoskiego wyprodukowany jest z serwatki z dodatkiem mleka krowiego pasteryzowanego oraz śmietanki pasteryzowanej.
Capresi – serek typu włoskiego otrzymywany jest z pełnowartościowych białek mleka, w tym z białek serwatkowych – albumin i globulin.
Albuminy i globuliny są składnikami enzymów i hormonów niezbędnych do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych szczególnie dzieci, sportowców i osób zagrożonych osteoporozą. Wspomagają też system odpornościowy organizmu człowieka.
Capresi serek typu włoskiego zawiera 3-krotnie więcej wapnia niż inne produkty nabiałowe tego typu.
serwatka z mleka pasteryzowana
mleko pasteryzowane
śmietanka pasteryzowana
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Owijka |
Waga brutto 262
g
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w warunkach chłodniczych.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48h w warunkach chłodniczych
Polmlek
Marka | Polmlek |
Polmlek Sp. z o.o.
ul. Hoża 51 00-681 Warszawa
Polmlek Sp. z o.o. ul. Hoża 51 00-681 Warszawa www.polmlek.com
Polmlek Sp. z o.o. ul. Hoża 51 00-681 Warszawa www.polmlek.com
www.polmlek.com