PRYMAT
Tymianek suszony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Należy do rodziny miętowatych i występuje w aż stu odmianach. Aromatyczny tymianek jest idealnym składnikiem farszu do pierogów z kapustą i grzybami. By wydobyć z tymianku subtelny smak zbieramy go, kiedy jest jeszcze świeży i miękki.
uprawiany w Polsce
zbierany młody i jędrny dla intensywnego smaku i aromatu
Tymianek suszony
Tymianek
Tymianek suszony XXL
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 3,99 zł
Kurkuma
Najniższa cena: 1,99 zł
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,15 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,15 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,15 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Czosnek kolorowy
Najniższa cena: 1,99 zł
Orange Twist - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,79 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
KAMIS
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Tartaletki z gruszką i figami Przygotowanie 30 min Gotowanie 30 min Porcje 4 Składniki: Ciasto: 300 g mąki pszennej 150 g masła 1 żółtko 50 ml wody 2 łyżeczki Tymianku Kamis szczypta soli Nadzienie: 1 gruszka pokrojona w cienkie plastry 1 łyżka masła ½ łyżeczki Tymianku Kamis 3 dojrzałe figi pokrojone w plastry 200 g pokruszonego sera pleśniowego typu blue 3 łyżeczki posiekanych orzechów włoskich 1. Mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, wodę, tymianek, sól. Wyrób na jednolite ciasto. Odstaw na 1 godzinę do lodówki. 2. Ciasto rozwałkuj na papierze do pieczenia, wycinaj krążki. Wyłóż nimi formy na tartaletki. Nakłuj spody widelcem. zapiekaj ok. 20 min w temperaturze 195°C. 3. Zapieczone formy wypełnij ½ sera pleśniowego. Ułóż podsmażone na maśle z tymiankiem gruszki, figi. Posyp pozostałym serem i orzechami. 4. Piecz w piekarniku przez ok. 8 min w temperaturze 185°C.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów