PRYMAT
Tymianek suszony

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Należy do rodziny miętowatych i występuje w aż stu odmianach. Aromatyczny tymianek jest idealnym składnikiem farszu do pierogów z kapustą i grzybami. By wydobyć z tymianku subtelny smak zbieramy go, kiedy jest jeszcze świeży i miękki.
uprawiany w Polsce
zbierany młody i jędrny dla intensywnego smaku i aromatu
Tymianek suszony
Tymianek suszony XXL
Tymianek
Czosnek granulowany mielony w całości
Liście laurowe
Pieprz czarny mielony
Ziele angielskie
Kminek cały
Orange Twist - przyprawa do kawy
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Papryka słodka mielona
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka ostra mielona
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Oregano
Kardamon mielony
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
KAMIS
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Tartaletki z gruszką i figami Przygotowanie 30 min Gotowanie 30 min Porcje 4 Składniki: Ciasto: 300 g mąki pszennej 150 g masła 1 żółtko 50 ml wody 2 łyżeczki Tymianku Kamis szczypta soli Nadzienie: 1 gruszka pokrojona w cienkie plastry 1 łyżka masła ½ łyżeczki Tymianku Kamis 3 dojrzałe figi pokrojone w plastry 200 g pokruszonego sera pleśniowego typu blue 3 łyżeczki posiekanych orzechów włoskich 1. Mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, wodę, tymianek, sól. Wyrób na jednolite ciasto. Odstaw na 1 godzinę do lodówki. 2. Ciasto rozwałkuj na papierze do pieczenia, wycinaj krążki. Wyłóż nimi formy na tartaletki. Nakłuj spody widelcem. zapiekaj ok. 20 min w temperaturze 195°C. 3. Zapieczone formy wypełnij ½ sera pleśniowego. Ułóż podsmażone na maśle z tymiankiem gruszki, figi. Posyp pozostałym serem i orzechami. 4. Piecz w piekarniku przez ok. 8 min w temperaturze 185°C.
Wyprodukowano w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów