FROSTA
Steki rybne z fileta mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
nowa receptura
100 % naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników i aromatów
kompletne danie
z fileta
filety z ryb białych 43 % (A - mintaj, B - dorsz czarny, D - morszczuk, K - miruna; patrz nadruk z boku kartonika) [z certyfikowanych łowisk MSC]
sos szpinakowy 21 % (szpinak 7 % [szpinak - mrożony świeży, tuż po zbiorach], śmietanka [śmietanka - bez stabilizatorów], woda, serek śmietankowy, cebula smażona 1 % (cebula, zawiera olej słonecznikowy i/lub olej rzepakowy), bazylia, skrobia ryżowa [skrobia ryżowa - niemodyfikowana chemicznie], czosnek, sól, cukier, gałka muszkatołowa, kardamon, kolendra, pieprz czarny)
ryż biały gotowany 20 % (woda, ryż biały, sól)
pomidory 5 %
olej słonecznikowy
ser Edamer [bez barwników]
woda
suszone pomidory (pomidory, woda, sól)
masło [bez barwników]
sól [bez substancji przeciwzbrylających]
pieprz czarny [świeżo mielony]
Produkt może zawierać gluten, soję, seler, gorczycę.
Barwniki | Nie zawiera |
Wzmacniacze smaku | Nie zawiera |
Aromaty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 375
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
g
Steki rybne z fileta mrożone
Ryba z pieca z brokułami mrożona
Mintaj w panierce z dzikim czosnkiem mrożony
Mintaj w panierce z koperkiem mrożony
Ryba z pieca po włosku mrożona
Dukaty rybne mrożone
Ryba z pieca ze szpinakiem mrożona
Tortellini w sosie pomidorowym z warzywami
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Kluski z warzywami z sosem śmietankowym
Makaron tagliatelle z sosem szpinakowym
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Złote paluszki rybne z fileta mrożone
Kurczak z kluseczkami mrożony
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Mikrofalówka: Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 650 W przez 11 minut.
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej):Piekarnik: Piekarnik rozgrzej do temperatury 225 °C (z włączonym termoobiegiem do 210°C). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.
Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C. Przechowywanie w domu: * (-6 °C): 4 dni ** (-12 °C): 3 tygodnie *** (-18 °C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika) Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Maks. temp. °C -18
ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz
MSC - MSC www.msc.org, MSC-C-50086 FSC - www.fsc.org, Mieszany, Opakowanie z odpowiedzialnych źródeł, FSC C110875
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl
Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).
FRoSTA
Marka | FRoSTA |
FSC
MSC
100 % naturalnego smaku Przygotowaliśmy dla Ciebie naturalnie pyszne Ryby z pieca - bez barwników, aromatów, wzmacniaczy smaku i innych dodatków do żywności. Za to pełne smaku i najlepszych składników. FRoSTA. Smaczna i prosta.
Razem z FRoSTĄ chronisz morza! Dziękujemy za wybór produktu spełniającego globalne standardy MSC w zakresie zrównoważonego rybołówstwa. Razem chronimy ryby dla obecnych oraz przyszłych pokoleń. www.msc.org/pl Skąd pochodzą nasz składniki? Sprawdź na www.frostafoodtracker.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00