MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Kolanko duże
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron gnocchi
Makaron Corals - kolanko
Makaron fiori colorati (kolorowe kwiaty) z pszenicy durum
Makaron farfalle tigrate (kokardki tygrysie) z pszenicy durum
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron muszelki
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron kolanko duże
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron dla dzieci - dinozaury bezglutenowy BIO
Makaron Orecchiette
Makaron spaghetti
Makaron penne
Makaron świderek
Makaron muszelki
Mąka pszenna (typ 650)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów