PRIMO GUSTO
Makaron Corals - kolanko

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Kolanko duże
Makaron Corals - kolanko
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron muszelki
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron Orecchiette
Makaron kolanko duże
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron dla dzieci - dinozaury bezglutenowy BIO
Makaron świderek
Makaron penne
Makaron spaghetti
Makaron muszelki
Mąka pszenna (typ 650)
Makaron 2-jajeczny nitka
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów