PRIMO GUSTO
Makaron Corals - kolanko

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Kolanko duże
Makaron Corals - kolanko
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron muszelki
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron kolanko duże
Makaron farfalle tigrate (kokardki tygrysie) z pszenicy durum
Makaron fiori colorati (kolorowe kwiaty) z pszenicy durum
Makaron Orecchiette
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron dla dzieci - dinozaury bezglutenowy BIO
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron świderek
Makaron spaghetti
Makaron muszelki
Makaron penne
Mąka pszenna (typ 650)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów