Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kimchi to tradycyjna koreańska kiszonka o wyrazistym aromacie i intensywnym smaku, składająca się z fermentowanych lub kiszonych warzyw. Zazwyczaj jest to kapusta pekińska, rzepa albo ogórek. Kimchi stanowi bardzo
bogate źródło bakterii kwasu mlekowego, typu lactobacillus, błonnika, witamin (A, B1, B2, C) oraz wapnia i żelaza. Uznane jest przez specjalistów za jedną z najzdrowszych potraw na świecie, a tradycyjny proces
przygotowywania i dzielenia się kimchi został wpisany na Listę Niematerialnego Dziedzictwa Kulturowego Ludzkości
Kapusta pekińska 81,3% , jabłka, sól, cebula, cukier trzcinowy, papryka słodka, sos RYBNY (SARDELE 66%, sól, cukier), czosnek, imbir suszony, papryka chili suszona. Możliwa obecność SELERA
Obecność składników alergennych: RYBY, SELER
Przechowywać w pomieszczeniach suchych, chłodnych , przewiewnych, wolnych od szkodników i ich pozostałości. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Produkt do bezpośredniego spożycia.