KOTANYI
Pieprz kolorowy cały
Najniższa cena: 2,49 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka Pieprzu kolorowego, charakteryzuje się wyrazistym, korzennym i delikatnie odświeżającym smakiem oraz intensywnym aromatem. Pieprz Kolorowy stosuje się do tych samych potraw, które zazwyczaj doprawia się pieprzem czarnym, czyli: mięs, ryb, zup, sosów, marynat oraz sałatek. Grubo mielone ziarenka pieprzu szczególnie polecane są do mięs pieczonych oraz steków. Pieprz Kolorowy to również doskonały „element” dekoracyjny przygotowywanych potraw.
100 % naturalne składniki dla uzyskania pełni smaku i aromatu
Pieprz kolorowy cały
Najniższa cena: 2,49 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty
Pieprz kolorowy mielony z chili ancho (poddany obróbce parą)
Pieprz kolorowy ziarnisty
Pieprz kolorowy - młynek
Musztarda francuska (lekko ostra)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Cynamon mielony (w słoiczku)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Oregano
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Penne w kremowym sosie z łososiem i szpinakiem Przygotowanie 5 min Gotowanie 20 min Porcje 4 Składniki: 1 mała cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oliwy z oliwek ½ łyżeczki pieprzu kolorowego Kamis 1 puszka pomidorów pelati 50 g wędzonego łososia 50 ml śmietany 30 % sól do smaku 300 g makaronu penne 100 g świeżego szpinaku 1 łyżka soku z cytryny 1. Na patelni podsmaż na oliwie cebulę razem z kolorowym pieprzem. 2. Dodaj pomidory, łososia, śmietanę, duś ok. 8 min, przełóż do wysokiego naczynia, miksuj, aż sos będzie miał jednolitą gładką konsystencję, dopraw do smaku solą. 3. W tym samym czasie w osolonej wodzie ugotuj makaron. 4. Sos przełóż ponownie na patelnię, dodaj szpinak i ugotowany makaron. 5. Przed podaniem danie skrop sokiem z cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów