KOTANYI
Pieprz kolorowy cały
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka Pieprzu kolorowego, charakteryzuje się wyrazistym, korzennym i delikatnie odświeżającym smakiem oraz intensywnym aromatem. Pieprz Kolorowy stosuje się do tych samych potraw, które zazwyczaj doprawia się pieprzem czarnym, czyli: mięs, ryb, zup, sosów, marynat oraz sałatek. Grubo mielone ziarenka pieprzu szczególnie polecane są do mięs pieczonych oraz steków. Pieprz Kolorowy to również doskonały „element” dekoracyjny przygotowywanych potraw.
100 % naturalne składniki dla uzyskania pełni smaku i aromatu
Pieprz kolorowy cały
Pieprz kolorowy ziarnisty
Pieprz kolorowy mielony z chili ancho (poddany obróbce parą)
Pieprz kolorowy - młynek
Pieprz kolorowy ziarnisty
Pieprz czerwony (ziarno) XXL
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Czosnek staropolski
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do indyka
Przyprawa kuchni włoskiej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Penne w kremowym sosie z łososiem i szpinakiem Przygotowanie 5 min Gotowanie 20 min Porcje 4 Składniki: 1 mała cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oliwy z oliwek ½ łyżeczki pieprzu kolorowego Kamis 1 puszka pomidorów pelati 50 g wędzonego łososia 50 ml śmietany 30 % sól do smaku 300 g makaronu penne 100 g świeżego szpinaku 1 łyżka soku z cytryny 1. Na patelni podsmaż na oliwie cebulę razem z kolorowym pieprzem. 2. Dodaj pomidory, łososia, śmietanę, duś ok. 8 min, przełóż do wysokiego naczynia, miksuj, aż sos będzie miał jednolitą gładką konsystencję, dopraw do smaku solą. 3. W tym samym czasie w osolonej wodzie ugotuj makaron. 4. Sos przełóż ponownie na patelnię, dodaj szpinak i ugotowany makaron. 5. Przed podaniem danie skrop sokiem z cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów