Lubella Chrupersy Ryżowe to chrupki z ryżu i kukurydzy w kształcie ziarenek wzbogacone w witaminy. Nowe kształty jeszcze bardziej zasmakują najmłodszym smakoszom. Nowe chrupki idealnie nadają się do mleka, lub jako przekąska do pochrupania. Z pełnym ziarnem siła ryżu! Chrupki w składzie mają zdrowy akcent, witaminy takie jak: witamina D, tiamina (witamina B1), niacyna (witamina B3), witamina B6. Spróbuj prostego i szybkiego przepisu na pyszne batony z Chrupersami! Składniki: -6 szklanek ryżowych Chrupersów -280g pianek marshmallow -3 łyżki masła Przygotowanie: -Masło oraz pianki marshmallow wstaw do kuchenki mikrofalowej i podgrzewaj przez 3 minuty (przemieszaj po około 2 minutach). Całość powinna się rozpuścić na gładką masę. Dodaj ryżowe Chrupersy i mieszaj aż dobrze połączą się z masą. -Przełóż masę do płaskiego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia. Schłodź w lodówce przez około godzinę, a następnie wyciągnij i podziel masę na porcje. Batoniki należy przechowywać nie dłużej niż dwa dni w temperaturze pokojowej w zamkniętym pojemniku.
Cechy
siła ryżu
z pełnym ziarnem
prosty skład
Polska Marka
LUBELLA Chrupersy Ryżowe