LUBELLA
Makaron nitki cięte (filini)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Polski Producent
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron gniazda nitki (nidi capellini)
Makaron spaghetti
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Makaron świdry (fusili)
Makaron pióra (penne rigate)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Makaron krajaneczka
Makaron nitki (5-jajeczny)
Choco Muszelki Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron kokardki pełnoziarniste (farfalle)
Najniższa cena: 4,35 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron kokardki (farfalle)
Miodo Kółka Zbożowe kółka z miodem
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,35 zł
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 4,39 zł
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 2-3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Weź 4 gniazda makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Krem szpinakowo - porowy z makaronem Składniki: makaron Lubella Gniazda nitki 200 g bulion warzywny 800 ml masło łyżka 1 por szpinak 100 g Dodatkowo: sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut. Połącz i ciesz się smakiem! Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem. Smacznego!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów