Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szparagi zielone to drobne szparagi o delikatnym smaku. Ze względu na swój rozmiar idealnie sprawdzają w się każdej kuchni. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu - przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Szparagi zielone. Może zawierać seler.
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: w temp. 100°C, minimum 10 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w gastronormie perforowanej.
PIEC KONWEKCYJNY (nie nagrzany): w temp. 120°C, minimum 45 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w pełnej gastronormie bez przykrycia.
WRZĄCA WODA (3l): gotować 3 minuty od ponownego zagotowania, dla 1 kg produktu zamrożonego.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest przestrzeganie zalecanego sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."