BONDUELLE
Mieszanka grzybów mrożona

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szparagi zielone to drobne szparagi o delikatnym smaku. Ze względu na swój rozmiar idealnie sprawdzają w się każdej kuchni. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu - przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Mieszanka grzybów mrożona
Ryż w 100% z cukinii
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Groszek zielony mrożony
Zupa krem z dyni
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Szpinak 1000 listków
Mieszanka chińska mrożona
Zupa krem kalafiorowa
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Ryż w 100% z brokuła
Warzywne Burrito z ryżem
Szpinak w liściach mrożony
Ryż w 100% z kalafiora
Ryż w 100% z cukinii
Kaszetka z zieloną fasolką
Warzywne risotto z patelni
Mieszanka grzybów mrożona
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: w temp. 100°C, minimum 10 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w gastronormie perforowanej.
PIEC KONWEKCYJNY (nie nagrzany): w temp. 120°C, minimum 45 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w pełnej gastronormie bez przykrycia.
WRZĄCA WODA (3l): gotować 3 minuty od ponownego zagotowania, dla 1 kg produktu zamrożonego.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest przestrzeganie zalecanego sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."