FROSTA
Warzywa na patelnię klasyczne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szparagi zielone to drobne szparagi o delikatnym smaku. Ze względu na swój rozmiar idealnie sprawdzają w się każdej kuchni. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu - przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Warzywa na patelnię klasyczne
Fasola edamame łuskana mrożona BIO
Mieszanka 7 składnikowa
Ryż w 100% z brokuła
Mrożone warzywa do zapiekania z gnocchi
Bakłażany grillowane
Kukurydza złocista (2x85g)
Najniższa cena: 6,59 zł
Cieciorka (2x80g)
Najniższa cena: 6,59 zł
Kukurydza złocista
Najniższa cena: 4,99 zł
Fasola czerwona (2x80g)
Najniższa cena: 6,99 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 4,89 zł
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Kukurydza złocista
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Meksykańskie chili sin carne
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: w temp. 100°C, minimum 10 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w gastronormie perforowanej.
PIEC KONWEKCYJNY (nie nagrzany): w temp. 120°C, minimum 45 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w pełnej gastronormie bez przykrycia.
WRZĄCA WODA (3l): gotować 3 minuty od ponownego zagotowania, dla 1 kg produktu zamrożonego.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest przestrzeganie zalecanego sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."