BONDUELLE
Ryż w 100% z cukinii

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szparagi zielone to drobne szparagi o delikatnym smaku. Ze względu na swój rozmiar idealnie sprawdzają w się każdej kuchni. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu - przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Ryż w 100% z cukinii
Mieszanka grzybów mrożona
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Bonduelki - kukurydza złocista
Groszek tradycyjny konserwowy
Groszek drobny
Groszek zielony mrożony
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Groszek konserwowy drobny
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: w temp. 100°C, minimum 10 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w gastronormie perforowanej.
PIEC KONWEKCYJNY (nie nagrzany): w temp. 120°C, minimum 45 minut dla 2,5 kg produktu zamrożonego w pełnej gastronormie bez przykrycia.
WRZĄCA WODA (3l): gotować 3 minuty od ponownego zagotowania, dla 1 kg produktu zamrożonego.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest przestrzeganie zalecanego sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."