GRYCAN
Lody Waniliowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
jakość gwarantuję osobiście - Z. Grycan
bez glutenu
na świeżej śmietance
śmietanka kremowa -38 %
woda
cukier
odtłuszczone mleko w proszku
syrop glukozowy
tłuszcz kokosowy
żółtka jaj
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar)
aromat
sól
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu, soję. Produkt bezglutenowy.
Bezglutenowy
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy | Zawiera |
Wymiar liczbowy 1100
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Kubek |
Waga brutto 674
ml
Lody Waniliowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Czekoladowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Bakaliowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Śmietankowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Czekolada Karmel Orzechy Ziemne
Lody Biała Czekolada Pistacja
Lody Śmietanka Mango Marakuja
Tort lodowy waniliowo czekoladowy z dodatkami DUCHESSA
Tort lodowy principessa
Lody Waniliowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Czekoladowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Bakaliowe
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody śmietankowe z sosem karmelowym
Lody śmietankowe z czekoladą i sosem wiśniowym
Lody Waniliowe
Lody Bakaliowe
Lody Czekoladowe
Lody Truskawkowe
Sorbet z mango
Sorbet z truskawek
Lody śmietankowe z sosem karmelowym
Sorbet malina banan pomarańcza
Lody Cafe Latte
Lody waniliowe
Lody waniliowe z łyżeczką
Najlepiej spożyć przed: data podana na spodzie opakowania. Temperatura przechowywania nie wyższa niż -18 °C. Lody rozmrożone nie mogą być ponownie zamrażane.
Maks. temp. °C -18
ul. Kwitnącej Wiśni 2, 05-462 Majdan, Polska
Zawartość 620 g / 1100 ml
Lodziarnie Firmowe Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. ul. Kwitnącej Wiśni 2, 05-462 Majdan, Polska + 48 22 780 41 80 www.grycan.pl
Grycan
Marka | Grycan |
Grycan Lody od pokoleń
Jaki jest sekret naszych lodów? Już od ponad stu lat nasza rodzina zajmuje się produkcją lodów - mój dziadek Grzegorz Grycan opracował własną recepturę. Mijają pokolenia, a my ciągle stosujemy jego przepisy. Jako mistrz cukiernictwa próbuję dodać do tej rodzinnej tradycji coś swojego - realizować własne pomysły, które pozwolą zapisać kolejną kartę w księdze historii „Lodów od pokoleń". Osobiście dołożę wszelkich starań, aby cieszyli się Państwo lodami najwyższej jakości. Z. Grycan