PRYMAT
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier ze skórką z cytryny do ciast i deserów Prymat to połączenie cukru z rozdrobnioną skórką otartą z cytryny. Skórka z cytryny jest lekko cierpka, ale jednocześnie orzeźwiająca, dlatego mieszanka ma bardzo charakterystyczny smak: słodki z lekko kwaskowatą, cytrusową nutą. Dzięki takiemu nieoczywistemu połączeniu desery doprawione tą przyprawą nabierają świeżości i stają się bardziej orzeźwiające. Dodawanie jej do słodkich dań jest ciekawą propozycją na letnie, upalne dni. Cukier w mieszance ma bardzo drobną granulację, jest koloru białego z widocznymi ciemniejszymi i grubszymi, jasnobrązowymi cząstkami otartej z cytryny skórki. Skórka cytryny połączona z cukrem sprawia, że cały jej bogaty smak i aromat przejdzie do przygotowywanej potrawy i wspaniale uzupełni słodycz
pełnia aromatu bogactwo smaku
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Cukier ze skórką pomarańczową
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Goździki całe
Papryka słodka mielona XL
Cebulka smażona
Najniższa cena: 8,99 zł
Curry
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do sałatek
Najniższa cena: 1,79 zł
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kuchni chińskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
| Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Cukier ze skórką cytryny to połączenie słodyczy z kwaskowatą cytrusową nutą. Nadaje deserom i wypiekom wyrazisty aromat. Pasuje do: - serników - kruchych ciast - babki drożdżowej - lukru cytrynowego Nietypowe zastosowanie: Szczyptę cukru ze skórką cytryny warto dodać do francuskiego sosu vinaigrette.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów