DIAMANT
Cukier biały
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier ze skórką z cytryny do ciast i deserów Prymat to połączenie cukru z rozdrobnioną skórką otartą z cytryny. Skórka z cytryny jest lekko cierpka, ale jednocześnie orzeźwiająca, dlatego mieszanka ma bardzo charakterystyczny smak: słodki z lekko kwaskowatą, cytrusową nutą. Dzięki takiemu nieoczywistemu połączeniu desery doprawione tą przyprawą nabierają świeżości i stają się bardziej orzeźwiające. Dodawanie jej do słodkich dań jest ciekawą propozycją na letnie, upalne dni. Cukier w mieszance ma bardzo drobną granulację, jest koloru białego z widocznymi ciemniejszymi i grubszymi, jasnobrązowymi cząstkami otartej z cytryny skórki. Skórka cytryny połączona z cukrem sprawia, że cały jej bogaty smak i aromat przejdzie do przygotowywanej potrawy i wspaniale uzupełni słodycz
pełnia aromatu bogactwo smaku
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Cukier ze skórką pomarańczową
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Cukier kandyz kruszony
Cukier kandyz lodowy
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Oregano suszone
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Bazylia
Zioła prowansalskie
Papryka słodka mielona XL
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz ziołowy mielony XL
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Kmin rzymski mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Cukier ze skórką cytryny to połączenie słodyczy z kwaskowatą cytrusową nutą. Nadaje deserom i wypiekom wyrazisty aromat. Pasuje do: - serników - kruchych ciast - babki drożdżowej - lukru cytrynowego Nietypowe zastosowanie: Szczyptę cukru ze skórką cytryny warto dodać do francuskiego sosu vinaigrette.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów