DELECTA
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier ze skórką pomarańczową to mieszanka cukru i skórki pomarańczowej (stanowi ona aż 30% składu) oraz naturalnego aromatu. To produkt, który charakteryzuje się słodkim smakiem i aromatem pomarańczowym. Dodaje charakterystycznego smaku różnym ciastom oraz deserom. Możesz wykorzystać go w kuchni na wiele sposobów. Jednym z nich jest dodanie go do wypieków. Wyjątkowo dobrze komponuje się z ciastami czekoladowymi, tworząc wówczas klasyczne połączenie pomarańczy i czekolady, które jest cenione przez wielu smakoszy. To również świetny dodatek do kawy. Możesz posłodzić tym cukrem swój ulubiony napój i delektować się ciekawym smakiem i aromatem.
naturalne składniki
cukier
skórka pomarańczowa 30 %
naturalny aromat
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 15
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 18
g
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Najniższa cena: 1,55 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,79 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Najniższa cena: 0,69 zł
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,89 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,95 zł
Cukier ze skórką pomarańczową
Najniższa cena: 2,15 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,79 zł
25% taniej
Cukier o smaku migdałowym
Najniższa cena: 2,25 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier ze skórką cytrynową
Najniższa cena: 2,25 zł
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
Fajny pisak XXL - biały
Najniższa cena: 3,99 zł
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Najniższa cena: 6,99 zł
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Fajny pisak XXL - żółty
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Najniższa cena: 0,69 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,99 zł
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 2,49 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,89 zł
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,35 zł
27% taniej
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 2,49 zł
Iskrząca biel - mix dekoracji
Najniższa cena: 8,55 zł
Aromat do ciast migdałowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Najniższa cena: 1,65 zł
Zastosowanie: Doskonały do ciast drożdżowych i czekoladowych, serników, babeczek, naleśników i kawy. Idealnie nadaje się do przygotowania mazurków, kremów, przetworów i past owocowych oraz innych deserów. Zawartość opakowania aromatyzuje ok. 1 kg wypieku.
Najlepiej spożyć przed końcem/ Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5
Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Piecz naturalnie... ot tak... prosto z serca z naszym cukrem z dodatkiem skórki pomarańczowej. Cukier Delecta zawiera aż 30 % skórki pomarańczowej, dzięki czemu Twój ulubiony wypiek lub deser stanie się cudownie aromatyczny.
Sernik Przygotuj do ciasta: - 250 g mąki pszennej - 1 jajo - 125 g margaryny - 1 łyżeczkę proszku do pieczenia Delecta - pół szkl. cukru pudru - 3 łyżki kwaśnej śmietany Przygotuj do masy serowej: - 1 kg twarogu - 5 jaj - 250 g margaryny - 200 g cukru pudru - Budyń smak waniliowy 64 g Delecta - Cukier ze skórką pomarańczową 15 g Delecta - 1 łyżeczkę proszku do pieczenia Delecta Przygotuj ciasto na spód sernika z podanych składników i wyłóż nim dno tortownicy o śr. 28 cm. Margarynę z cukrem i żółtkami utrzyj na gładką masę. Dodaj twaróg, cukier ze skórką pomarańczową i pozostałe składniki. Białka ubij na sztywno i dodaj do przygotowanej masy. Masę przełóż na wyłożoną ciastem tortownicę. Piecz w 180 °C przez ok. 1 godzinę.