Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Hiszpański ser dojrzewający z Truflami. Ser idealnie nadaje się na talerz serów. Dobrze komponuje się z miodem i owocami. Hiszpanie lubią podawać ser również z oliwkami, suszonymi pomidorami i chrupiącym chlebem.
pasteryzowane mleko krowie (min 75%), pasteryzowane mleko owcze (min 5%), pasteryzowane mleko kozie (min 5%), pasta truflowa 3% (62 % grzyby (Agaricus Bisporus), olej kukurydziany, woda, letnie trufle 1,5 % (Tuber aestivum Vitt)), aromaty naturalne, sól, suszone ziemniaki, czosnek, ekstrakt wodny z letniej trufli (Tuber aestivum Vitt), bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka. Skórka sera jest niejadalna (skórka zwiera substancje konserwujące E-200 oraz E-235)
zawiera: mleko
Przechowywać w temp. od 2ºC - 8ºC